Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA - GANA 0:1

Kuzmanovićeva glupost na kraju koštala Srbiju

Srbija
Foto: AFP
1/13
13.06.2010.
u 17:53

Radomir Antić i Milovan Rajevac spremno su do najsitinijeg detalja dočekali sraz Srbije i Gane.

Rajevac je kukao kako će bez Essiena i Muntarija teško posložiti taktičke zamisli, ali ipak je na kraju imao razloga za slavlje. I to zahvaljujući velikoj gluposti srbijanskog veznjaka Kuzmanovića koji je u 83. minuti igrao rukom u 16-ercu.

S bijele točke precizan je bio Gyan. Jasno je bilo da je zadnja linija Srbije najjači Antićev adut, no spomenuti Kuzmanović mogao bi postati njegova najveća noćna mora. Prvo poluvrijeme utakmice sigurno će konkurirati za najslabijih 45 minuta na SP-u. Možda je to jedan od načina kako utišati vuvuzele jer navijači su se u jednom trenutku počeli zabavljati poznatom “olom”.

Vuvuzele se nisu “gasile”. Dejan Stanković jučer je ušao u povijest budući da je postao prvi nogometaš koji je na tri SP-a igrao za tri reprezentacije. Splet povijesnih okolnosti promovirao je Stankovića na jugu Afrike u igrača Srbije s minutažom na SP-u. Četiri godine ranije, u Njemačkoj 2006., Stanković je igrao za Srbiju i Crnu Goru, dok je 1998. godine nastupao u Francuskoj za Jugoslaviju.

Najbolju priliku na utakmici nije iskoristio Krasić koji je s desetak metara šutirao po sredini gola u vratara Kingsona. Stoper Luković u 78. minuti zaradio je drugi žuti karton, a zanimljivo je da je ova reprezentacija na SP-ima 1998. godine, 2006. i 2010. u prvim utakmicama svaki put zaradila crveni karton.

Ključne riječi

Komentara 123

OB
-obrisani-
09:36 14.06.2010.

Ovaj Jova što ga kara mustafa već duže vreme demonstrira civilizovani način komunikacije. To je počeo da radi već samim odabirom svog špicnameta, pa je nastavio u istom stilu sve ove godine. Ja samo mogu da zamislim kakvu pustoš u njegovoj glavi pravi tolika količina mržnje. Ne bih mu bio u koži ali, šta ćete, svako mora vlastiti krst da nosi. Ko zna zašto je njemu ovako težak dodeljen.

LA
Lasica
14:35 14.06.2010.

Daleko, na vašu žalost, daleko ste vi od toga da na reprezentativnom planu dostignete NOGOMETAŠE.. Uživajte dok traje, jer sudeći po jučer prikazanom \"orlići\" će proć kao kokoši..

TS
tica_srbin
09:29 14.06.2010.

27 stranica, 13 000 pregleda...ima samo jedna rec koja ovo objasnjava KOMPLEKSI....videcemo kad dobijemo nemacku sta ce te da radite...necete se cuti...kompleksasi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije