Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Kuyt na korak do Intera, Tottenham doveo Gallasa

Fernando Torres Dirk Kuyt
Reuters
20.08.2010.
u 17:44

Alberto Aquilani samo godinu dana nakon što je prešao u Liverpool, vraća se u svoj matični klub Romu, i to na jednogodišnju posudbu.

Brazilsko čudo od djeteta Neymar ipak ne prelazi u Chelsea. Produžio je ugovor sa Santosom po kojem će godišnje zarađivati milijun eura, a odšteta za njega odsad je 45 milijuna eura.

Prema tvrdnjama nizozemskih medija, napadač Liverpoola Dirk Kuyt blizu je prelaska u Inter.

Tottenham je dogovorio transfer bivšeg Arsenalova kapetana Williama Gallasa, a trener Harry Redknapp želi dovesti i Evertonova veznjaka, Južnoafrikanca Stevena Pienaara.

Madridski Real još nije stao s kupnjom, Lyonu je za Michela Bastosa ponudio 12 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije