Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lyon

Kuhar stoljeća na večeri ugostio Mirka i Božicu Barišić

Dinamo (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
27.09.2011.
u 16:34

Lyon raspolaže sa 150 milijuna eura, a Dinamo s 15 do 20 milijuna, kaže Mirko Barišić

Dinamov predsjednik Mirko Barišić sa suprugom Božicom i direktorom Damirom Vrbanovićem uživao je u ponedjeljak navečer u najboljoj gastronomskoj ponudi u cijeloj Francuskoj!

Naime, Lyonov predsjednik Jean-Michel Aulas (69) svoje goste iz Lige prvaka uvijek vodi k najcjenjenijem francuskom kuharu, vitalnom 85-godišnjaku Paulu Bocuseu, u njegov restoran L'Auberge du Pont de Collonges.

Taj je masterchef zaista "Pele s kuhačom", najbolji među najboljima svih vremena, pa i službeno: u izboru Američkog kulinarskog instituta proglašen je kuharom stoljeća! Naravno, Lyon je častio Dinamovo vodstvo, ali da je Barišić sam odlučio izvesti suprugu na večeru, meni ga ne bi stajao manje od 200 eura po osobi.

A Bocuse je za uvažene goste iz Zagreba pripremio salatu od jastoga kao predjelo, pa za glavno jelo glasoviti goveđi file Rosini u umaku Periugeux, desert je bio sladoled od svježih jagoda te čokoladni kolačići, pio se pjenušac "Black Label", a u vinskoj ponudi bile su butelje "Nord Sud" Laurenta Miguela i Cotes de Blaye No 10 Bruna Lafona. Kakvi užici za nepce...

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jozinho
23:40 27.09.2011.

hahahah kaos i koma clanak :D:D:D:D

DU
Deleted user
11:42 28.09.2011.

Još je klopa kak tak... , ali ovi bućkuriši od vina.... nema nama do domaće kapljice.... , naš portugizac je zakon !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije