Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruska premier liga

Križanac zabio u pobjedi Zenita kod CSKA

Ivica Križanac
Ozren Maršić
28.04.2010.
u 20:45

Hrvatski nogometni reprezentativni branič Ivica Križanac bio je strijelac jednog pogotka u gostujućoj pobjedi svog Zenita protiv CSKA 2:0 u zaostaloj utakmici 4. kola ruskog prvenstva.

Križanac je gostujuću momčad doveo u vodstvo na Himki Areni već u 5. minuti. Bio je to njegov prvi pogodak u prvenstvu ove sezone, a ukupni peti u dresu Zenita, kojeg nosi od 2005. godine.

Hrvatski 31-godišnji branič igrao je do 73. minute. Drugi gol za momčad iz Sankt Peterburga postigao je Keržakov u 65. minuti.

Bila je ovo četvrta pobjeda Zenita u sedmom nastupu. U preostale tri je remizirao, te je s ovom pobjedom skočio na drugo mjesto na ljestvici s 15 bodova, koliko ima i vodeći Spartak Nalčik.

CSKA je dosad imao četiri pobjede i dva remija, a ovo mu je prvi poraz u Premierligi ove sezone. CSKA je pao na treće mjesto s 14 bodova.

 

Premierliga, zaostala utakmica 4. kola:

CSKA - Zenit 0:2 (Križanac 5, Keržakov 65)

Redoslijed: 1. Spartak Nalčik 15, 2. Zenit 15, 3. CSKA 14, 4. Rubin 13...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije