Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Kregar: Udruga Dinamo posluje vrlo neobično

Josip Kregar
Goran Stanzl
12.12.2011.
u 22:09

- Nisam čuo da me Zdravko Mamić prozvao, no moja podrška navijačima Dinama nije slučajna - kazao je Josip Kregar

- Smatram da Udruga Dinamo posluje vrlo neobično, prvenstveno u dijelu u kojem je poštivanje financijskih pravila mutno i vrlo rijetko - dodao je Josip Kregar, redoviti profesor sociologije na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Jon Snow
Jon Snow
07:57 13.12.2011.

Gosp. Kregar zna najbolje kako se ne postuju financijska pravila. Posto na imovinskoj kartici nema nista osim svog broda... A posto je vec bio kao vd gradonacelnika Zagreba i kao direktor posmrtnog poduzeca upetljan u razna nepostivanja financijskih pravila zna o cemu prica...

OD
otac_domovine
08:50 13.12.2011.

Zna Kregar zašto podržava navijače dinama. Isto kao i mnogi prije njega htio bi skupiti pokoji glas. Inače bi ih sociološki okarakterizirao kao huligane i čudio se kao ostali sociolozi zašto ljudi idu na stadione.

Avatar mlijeko
mlijeko
22:22 12.12.2011.

Drži se ti sociologije, a ako ti što nije jasno sada si u Saboru i mjenjaj Zakon o udrugama. Prema postojećem Zakonu Dinamo posluje, a što Zakon mnogo toga dopušta, to je drugi par cipela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije