Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Krasić odlazi u Juventus, a Barcelona želi dovesti Özila

'Germany\'s midfielder Mesut Ozil scores a goal during their Group D first round 2010 World Cup football match on June 23, 2010 at Soccer City stadium in Soweto, suburban Johannesburg. NO PUSH TO MOBI
'GABRIEL BOUYS'
10.08.2010.
u 10:25

Veznjak CSKA i srbijanske reprezentacije Miloš Krasić izjavio je da prelazi u Juventus.

Nakon što joj je propalo dovođenje Arsenalova veznjaka Cesca Fabregasa, Barcelona se uključila u borbu za Werderova veznjaka Mesuta Özila, kojeg žele i Manchester United te Real.

Arsenal u svoju momčad želi dovesti Stuttgartova stopera Serdara Tascija.

Vodstvo Srpskoga nogometnog saveza ponudilo je treneru Fiorentine Siniši Mihajloviću da usporedo vodi i srbijansku reprezentaciju.

Blackburn je ponudio pet milijuna funti za napadača Fenerbahçea Danija Guizu. Španjolac bi tako zaoštrio konkurenciju našem Nikoli Kaliniću.

 

Ključne riječi

Komentara 2

FB
Fabio_Biancocelesti
13:21 10.08.2010.

Krasić je mnogo dobar igrač i volio bih ga vidjeti u staroj dami! Ave Miloš!!!

OB
-obrisani-
14:16 10.08.2010.

Krasić odlazi u Juventus, a Barcelona želi dovesti Özila jer je odustala od Ivice Olića jer je vrlo skup a na SP 2010 nije postigao niti jedan gol..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije