Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENE NAŠIMA

Kranjčar vrlo dobar, Petrić odličan

Niko Kranjčar
Pixsell
27.09.2009.
u 10:35

Vrlo dobrim ocjenama engleski mediji vrednovali su nastupe hrvatskog dvojca u redovima Tottenhama koji je s 5-0 deklasirao Burnley u 7. kolu Premiershipa.

Igračem susreta proglašen je irski napadač Robbie Keane, strijelac četiri pogotka na toj utakmici. Za angažman ga je Sky Sports ocijenio devetkom, dok je u Timesu zavrijedio ocjenu osam.

Niko Kranjčar po prvi je puta odigrao cijelu utakmicu za Spurse. Uz pohvale trenera Harryja Redknappa (“Niko je bio sjajan”) za izvedbu je od Sky Sportsa vrednovan sedmicom uz objašnjenje:

“Iako nije sto posto spreman, bila je to dobra izvedba”.

Jednaku ocjenu u istome mediju zavrijedio je i Vedran Ćorluka.

Times se slaže s ocjenom Sky Sporta kada je u pitanju hrvatski veznjak Spursa, dok Ćorluki za izvedbu pred 35.462 gledatelja daje ocjenu šest.

Šesticu je za svoje 54 uvodne minute u pobjedi Boltona kod Birminghama (2-1), po mišljenju ova dva medija, zavrijedio i Ivan Klasnić.

Bild: Ze Robertu jedinica, Petriću i Džeki dvojka
Brazilski nogometaš HSV-a Ze Roberto (35) najveći je kandidat za igrača sedmoga bundesligaškog kola po ocjenama Bildovih izvjestitelja...

Od Bayerna ljetos otpisani veznjak režirao je pobjedu (1-0) nad bivšim klubom asistiravši Mladenu Petriću za jedini gol na Nordbank Areni, u 72. minuti derbija. Njegovu je igru Bild ocijenio savršenom podarivši mu čistu jedinicu.

Prvi do Brazilca u redu zaslužnih hrvatski je reprezentativac Petrić, koji je dobio dvojku. Ivica Olić bio je solidan u redovima suparnika za koje je odigrao do 66. minute i prošao je s trojkom.

Dobrim su ocjenama valorizirani nastupi Edina Džeke i Zvjezdana Misimovića u domaćoj pobjedi Wolfsburga nad Hannoverom (4-2). Džeko (gol, 2 asistencije) je ocijenjen dvojkom, Misimović (gol iz slobodnog udarca) trojkom.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:31 27.09.2009.

Petrić je svake subote sve bolji samo ne može kod Bilića nikako da uđe u prvih jedanajst . I onda ga obaci zadnjih 15-stak minuta i onda se izvlači da nije puno pokazao.Biliču Petrić je jedan od najboljih napadača u Njemačkoj kada češ i ti to shvatiti.Ko bajaga ideš ga promatrati a u stvari ideš sebe nuditi po Evropi

RE
rexcroatum
15:07 27.09.2009.

Petric je odican, igra vec godinama konstantno dobro u klubovima,zasluzuje mjeso u repki. u prvih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije