Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA SE NADATI

Kranjčar: Suigrači su mi obećali da idu pobijediti Ukrajinu

Niko Kranjčar
Anto Magzan
08.10.2009.
u 10:18

Jedan od vodećih engleskih tabloida Daily Mirror na svojim sportskim stranama daje prostor Niki Kranjčaru u najavi raspleta skupine 6 europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Već sigurni putnici u Južnoafričku Republiku sljedeće godine, reprezentacija Engleske, igrat će utakmicu u Minsku, a susret je to koji je od ogromne važnosti za izabranu vrstu Slavena Bilića. U slučaju pobjede Ukrajinaca vrata SP-a Hrvatskoj će se praktički zatvoriti.

Kranjčar, pak, pršti od optimizma kada je u pitanju ta utakmica. Englezi igraju “za nas”, a da će dati sve od sebe u Minsku, veznjaku Tottenhama i “vatrenih” obećali su suigrači iz londonskog Premierligaša.

- Nimalo ne sumnjam u profesionalizam engleske reprezentacije i njihov fair-play. Uvjeren sam da će u Ukrajini tražiti pobjedu. Razgovarao sam sa suigračima iz Tottenhama i svi su mi obećali da idu po tri boda, a i ja smatram da je Engleska favorit tog susreta.

- Ove ću subote biti veliki navijač Engleske budući da o njima ovisimo u lovu na drugo mjesto naše kvalifikacijske grupe. Englezi su se već kvalificirali, međutim, preponosni su da utakmicu shvate olako, a i njihov trener Fabio Capello uvijek traži njihov maksimum - zaključio je hrvatski veznjak.

Pred posljednju utakmicu (gostovanje u Kazahstanu) u skupini 6 europskih kvalifikacija za SP Hrvatska se nalazi na drugome mjestu s 17 bodova. Trećeplasirana Ukrajina ima dva boda manje, ali i utakmicu manje od “vatrenih”. Slijedi im domaći ogled protiv Engleske, te gostovanje kod Andore. Posljednjeplasirana momčad naše skupine poražena je u svih devet ogleda.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
ingoman
10:55 08.10.2009.

koji ste vi bijednici od nase repke,molimo vas da ne sramotite hrvatsku time sto se uvlacite u supak smrdljivim englezima. igrajte i izgubite posteno ili pobjedite a ne molite nikoga da vas izvlaci iz govana!!!

CR
<<<<<<<<<CRO<<<<<<<<<
14:59 08.10.2009.

Svi oni pricaju samo o Englezima kako ce proci. Da ovisni smo o njima,a jesu dosli do toga da i mi moramo pobjediti Kazastan. Svi misle dace biti lako bez Luke>Petre...itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije