Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Crne Gore

Kranjčar: Mamiću, pitaj Savićevića! Dejan: Ne puštamo Cicu!

'sport...zagreb...07.02.2005. maksimir, trening hrvatskih nogometnih reprezentativaca pred prijateljsku utakmicu sa izraelom,  izbornik zlatko cico kranjcar foto: goran stanzl'
'goran stanzl'
20.05.2010.
u 19:27

Predsjednik NS Crne Gore Dejan Savićević ne vidi nikakvu mogućnost da Zlatko Kranjčar trenutačno preuzme Dinamovu momčad.

– Bilo bi i od nas i od njega neozbiljno da sada tako naprasno prekinemo suradnju, a tek nedavno potpisali smo ugovor. Vrijedi do kraja 2011. godine, uz mogućnost produljenja izborimo li nastup na EP-u. Dakle, Kranjčar ostaje izbornik Crne Gore, a za Dinamo uvijek ima vremena – kazao je Savićević.

Zlatko Kranjčar ponudio je sličan odgovor, premda mu ne bi smetalo da istodobno obnaša dvije funkcije, na što Mamić nikako ne bi pristao.

– Nije li Hiddink istodobno bio i trener Chelsea i izbornik Rusije? – podsjeća Kranjčar, no odmah dodaje: – Želi li me Mamić, mora se obratiti Savićeviću. Imam moralnu i profesionalnu obvezu prema NS Crne Gore i na svoju ruku ne bih ništa poduzimao.

Mamić vam je poručio da se "žrtvujete za Dinamo".

– A moje rezultate nije spominjao? Ma mi o mome dolasku u Dinamo nismo uopće razgovarali. Nedavno smo se našli i složili se kako bi ozračje u Dinamu moglo biti ljepše, kako je šteta što Dinamo nema više publike. Naravno, laska mi što me Mamić želi kao Dinamova trenera, što cijeni moju vrijednost, karizmu i rezultate, ali sada sve ovisi o njemu – zaključio je Kranjčar.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
08:15 21.05.2010.

ako cico ne dođe, svima će biti jasno da je u službi sotone... tako vam je kad ne slušate zdravka.:)

PE
petracan
10:43 21.05.2010.

Nije bedast da dolazi k maminju da ga ovaj zajeb*** , osim toga , dole mu je dobro. Dobiva dobru lovu , paije crnogorsku travaricu koja je navodno jako dobra , i svaka dva tjedan iz Zagreba ide kamion portugisca jer Cico navodno ne pije drugo vino nego kao purger pije autohtono zagrebačko vino... , a kažu da portugizac to je !!!!

VN
van ness
19:46 20.05.2010.

Cico budi moralan i postivaj ugovor i osobito datu rijec. Uostalom, bolje ti je na terenu nego u jadnom Mamicevom trgovackom centru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije