Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Gilletteov maneken napokon zadovoljan

Kranjčar: Harry nam nije nedostajao

\'07.02.2012., Zagreb - U klubu Matis odrzana je prezentacija kozmetike za muskarce Gillette te novo zastitno lice, Niko Kranjcar. Photo: Borna Filic/PIXSELL\'
Borna Filic/PIXSELL
09.02.2012.
u 19:06

– Nije ga bilo 13 dana, ali očito je sve dobro prenio pomoćnicima – kaže Kranjčar

Niko Kranjčar u srijedu je popodne stigao u Zagreb, potpisao ugovor s Gilletteom, čiji je postao ambasador, te odmah navečer otputovao natrag za London.

– Sretan sam što sam napokon odigrao dvije utakmice zaredom, samo tako ću biti u formi za Euro. A i dok igram, ne razmišljam o odlasku iz kluba – govorio je u srijedu navečer dok još nije odjeknula Capellova ostavka.

Jeste li vi ili trener Redknapp inzistirali na ostanku?

– Ni jedno ni drugo.

Jeste li razgovarali s Redknappom, zašto vas odjednom gura u prvih 11?

– Ne znam, nisam razgovarao s njim, zbog suđenja nije ga bilo 13 dana u klubu. Dolazio je samo na utakmice koje su bile navečer. Njegov izostanak nije pretjerano utjecao na igru, što pokazuju i rezultati. Očito je sve dobro prenio svojim pomoćnicima.

>> Kakav odnos ima s Redknappom, što očekuje od Eura i što Niko misli o očevim uspjesima u Iranu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Ključne riječi

Komentara 1

GA
gary1
12:05 12.02.2012.

odkad je Tottenham počeo igrati sa 4 vezna, i Kranjčarom u toj vezi lopta ide puno brže i igra je ljepša i tečnija. Ovo što isu odigrali u zadnje dvije tekme podsjeća na Barcelonu, mislim da im je ovo najjača postava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije