Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČ IZ SPURSA

'Kranjčar bi mogao biti najbolja kupovina sezone'

Niko Kranjčar
Pixsell
14.10.2009.
u 20:16

Napadač Tottenhama Jermain Defoe uvjeren je kako će hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar dokazati da je njegov dolazak u Spurse najisplativija kupovina ove sezone

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp je, podsjetimo, platio Portsmouthu za našeg veznjaka samo 2.5 milijuna funti, a Kranjčar mu se već odužio dobrim igrama, posebno u posljednjem dvoboju Premier lige. Tada je u remiju protiv Boltona (2-2) sudjelovao s pogotkom i asistencijom.

- Posebno sam uzbuđen zbog onoga što Niko može napraviti u Tottenhamu. On je jedan od onih igrača koji mogu impresionirati, uvjeren sam u to. A kad pogledate koliko smo ga platili, mogao bi se pokazati najboljom kupovinom sezone. To je bio nevjerojatan posao - izjavio je Defoe za službeni magazin Tottenham Hotspura.

- Siguran sam da će mu pomoći što je došao u klub u kojem poznaje menadžera, nekoliko bivših suigrača i dvojicu kolega iz reprezentacije - dodao je Defoe koji je i sam igrao s Kranjčarom u Portsmouthu.

Zanimljivo je da Kranjčara, Defoea i Petera Croucha već u sljedećem kolu Premier lige očekuje dvoboj protiv bivših suigrača, budući da Tottenham u 9. kolu gostuje kod Portsmoutha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije