Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlet u London

Kranjčar: Ancelotti se samo raspitivao o Vrsaljku

Cico Kranjčar (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
22.12.2010.
u 10:00

- Niko je zaliječio ozljedu i spreman je za igru. Još se nada da bi se mogao nametnuti Redknappu i biti u najužem krugu od 12 igrača - kaže Cico

Zdravko Mamić nakon povratka iz Londona pohvalio se kako je bio na ručku s Carlom Ancelottijem, ali i dodao da je Chelseajev trener imao "hrvatski tjedan".

– Nekoliko dana prije Zokija i mene ondje je bio i Zlatko Kranjčar, kojega Ancelotti iznimno cijeni – prisnažio je Mamić.

Dinamov gazda kaže da se razgovaralo o Modriću, a kojom je temom Cico zabavljao Ancelottija?

Izbornik Crne Gore biranim riječima govori o posjetu Chelseajevu kampu i druženju s trenerom.

Igrao sam protiv njega

– Carla poznajem iz igračkih dana, igrao sam protiv njega za reprezentaciju Jugoslavije u srazu s Italijom, a znamo se i iz trenerskih krugova. Svojedobno je kao trener Milana bio zainteresiran za Niku. Sa mnom je u Chelseajevu kampu bio i naš zajednički prijatelj Aldo iz Pule, inače Carlov čovjek od velikoga povjerenja – priča Kranjčar.

Cico je ondje proveo cijeli dan, pratio je trening engleskog prvaka, a potom dugo razgovarao s Ancelottijem. Je li ga Talijan pitao za neke naše igrače?

– Pitao me samo za – Šimu Vrsaljka. Oni ga prate, ne krije da su zainteresirani za njega, a ja sam mu potvrdio i njegova zapažanja. Šime je veliki potencijal, motoričan je, brz, ima odličan centaršut, moć ponavljanja te bi već sad mogao igrati u svakome engleskom klubu. Na Stamford Bridgeu sigurno bi još napredovao – dodaje Kranjčar.

Kakva je Nikina situacija u Tottenhamu?

Neka se Vlatko bavi ligom

– Niko je zaliječio ozljedu i spreman je za igru. Još se nada da bi se mogao nametnuti Redknappu te u dolazećem razdoblju, u kojemu se igra ubrzanim ritmom, mogao izboriti za poziciju i biti u najužem krugu od 12 igrača. Niko samo želi igrati, ne želi izgubiti kontinuitet, i zbog sebe, ali i zbog reprezentacije, jer vrlo brzo doći će odlučujuće utakmice u kojima mora biti u vrhunskoj formi.

Kako ste doživjeli izbore u HNS-u, kandidat kojega ste podržavali nije uspio?

– Atmosfera u kojoj se odigrala skupština ne služi na čast onima koji su na njoj sudjelovali. Štimac je bio džentlmen jer je sportski čestitao Markoviću. Igor je imao dobar program i ideje za razvoj nogometa i ta 24 glasa trebala bi mu biti poticaj za nastavak rada u nogometu. Usto, od pobjednika se sada očekuje da se ozbiljno pozabavi unapređenjem domaće lige, koja je do sada bila zapostavljena – zaključio je Zlatko Kranjčar.

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
10:56 22.12.2010.

Ancelotti pada za koji dan ( cim Abramovic nadje malo vremena ) jer mu izostaju rezultati. Znaci ova vijest je bezveze.

SA
santos008
12:45 22.12.2010.

Dasovicu ,ti ne upita Kranjcara sta je stimac bio prije \'\'dzentlemena\'\' ili si to presutio .Kako vas tako naivne drzi taj glavni urednik,koji vidi da vam citatelji nista ne vjeruju,nego se sa vama zajeb*****.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije