Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nada godine

Kovačić: Uživao sam u LP, bio je gušt igrati protiv takvih velikana

\'14. 09. 2011., Zagreb - stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.   Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.12.2011.
u 15:27

Dinamov vezist Mateo Kovačić (rođen 6. svibnja 1994. godine) dobitnik je Večernjakova trofeja Nada godine.

Bio je ugodno iznenađen kada je čuo vijest...

– Ovo je, nakon priznanja navijača Uvijek vjerni, moj drugi seniorski pojedinačni trofej. Izuzetno sam ponosan i bit će mi čast primiti Večernjakovu nagradu – kazao je Mateo Kovačić, koji se spremao na put u Linz, gdje će s roditeljima dočekati Novu godinu.

Po čemu ćete najviše pamtiti 2011. godinu?

– Liga prvaka za mene je bila neprocjenjivo iskustvo, baš uživancija, iako Dinamo nije osvojio nijedan bod. Bio mi je gušt igrati protiv takvih velikana, a posebno mi se urezala u pamćenje prva utakmica s Realom. Bila je sjajna – dodao je Kovačić.

U Ligi prvaka nastupio je u svih šest utakmica grupne faze, ukupno 413 minuta, a postigao je i prvijenac, protiv Lyona u Zagrebu.

– Osim te s Realom, za mene je bio poseban doživljaj osjetiti atmosferu na utakmici protiv Malmöa u Zagrebu. Odigrao sam samo tri minute, ali pamtit ću ih cijeli život jer to je bila naša najbolja utakmica ove godine – zaključio je.

1. Mateo Kovačić (Dinamo) 54

2. Ante Vukušić (Hajduk) 36

3. Mario Šitum (Dinamo) 17

4. Ivan Lendrić (Hajduk) 15

5. Mateo Pavlović (Zagreb) 11

 

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
15:31 31.12.2011.

Dragi Mateo i nama je bila \"uživancija\" gledati tebe i društvo.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:45 31.12.2011.

Svaka čast malom al to je tek početak. Sad slijedi još više truda i rada kak bi stvarno ta \"nada\" i postala stvarnost. Drži se mali !!!

GA
gafe
00:53 01.01.2012.

znam da ljudima to smeta, ali bosankso srce naedaj se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije