Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer iz snova

Kovačić uz bok Rooneyu, Patu, Agueru, Lukakuu, C. Ronaldu...

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
01.02.2013.
u 20:17

Transfer Matea Kovačića dijeli četvrto mjesto najvećih transfera ovog prijelaznog roka

Na današnjoj konferenciji za novinare izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić rekao je da je Mateo Kovačić u Inter prodan za 13 milijuna eura plus dva milijuna eura bonusa. Dakle, vrijednost transfera iznosit će 15 milijuna eura. Ako je ta brojka točna, njegov transfer spada u top 10 transfera igrača mlađih od 19 godina u povijesti nogometa!

Prvi je Wayne Rooney, koji je kao 18-godišnjak prešao iz Evertona u Manchester United za nevjerojatnih 37 milijuna eura. Drugi je, iznenađujuće, Antonio Cassano, kojeg je u ljeto 2001. Roma dovela iz Barija za 28,5 milijuna eura.

Ispred Kovačića još su Lukaku, Pato, Aguero, C. Ronaldo i Sharaawy.

Uz to, transfer Matea Kovačića dijeli četvrto mjesto najvećih transfera ovog prijelaznog roka. Najviše je dao PSG za Brazilca Lucasa Mouru, 40 milijuna eura. Slijede transferi Williana u Anži iz Šahtara (35 milijuna eura) te Marija Balotellija iz Cityja u Milan za 20 milijuna. Šahtar je za Taisona dao 15 milijuna eura, jednako kao i Inter za Kovačića.

Zanimljivo je samo napomenuti da Transfermarkt vrijednost Kovačićeva transfera procjenjuje na 11 milijuna eura.

>>>FOTO Kovačić odradio prvi trening s Interom

Komentara 7

Avatar patkovic
patkovic
23:24 01.02.2013.

valjda će i malom dat malo da ima makar za hamburger extra a ne ko ibra kad je došo u ajax za silnu lovu a njemu ništ

OB
-obrisani-
20:30 01.02.2013.

Daj novinari prestanite lupetati i pustite decka na miru da radi na svojoj karijeri , vise nego bolesno ga je usporedjivati i stavljati u isti kos sa Ronaldom i Messijem , ne kazem da mozda nema potencijala i mozda napravi zavidnu karijeru , ali pustite glupa naklapanja i decka unistavati.

Avatar Tiran
Tiran
20:39 01.02.2013.

Stvarno nemam riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije