Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadač Crnih

Kovačević novo pojačanje Dragovoljca

Hrvatski dragovoljac - Lokomotiva (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
05.08.2010.
u 13:13

Poznato je kako je u više navrata trener Hrvatskog dragovoljaca govorio kako klub mora pojačati svoje redove.

Jedna želja već mu se ispunila u liku mladog, 20-godišnjeg napadača, Nikole Kovačevića koji je prošao omladinsku školu Croatije Sesvete.

Kasnije je dvije sezone nastupao za sesvetsku Radnik Legeu, a proslavio se prošle sezone kada je momčad uveo u viši rang natjecanja, ujedno postigavši nevjerojatnih 34 gola.

- Zadovoljan sam što sam došao u Hrvatski dragovoljac. Dečki su me odlično prihvatili, uvjeti za rad su odlični, a trener Davor Mladina je baš onakav kakvog sam želio na početku prvoligaške karijere. Voli puno raditi, a nama mlađima s manje iskustva ukazuje na pogreške što je jako bitno za naš daljnji napredak.

Novi napadač Crnih dodao je kako je pratio rezultate svog novog kluba te je kratko prokomentirao trenutni negativan niz svoje momčadi.

- Igra je bila jako dobra, dečki su se puno kretali po terenu, ali nedostajalo je sreće u realizaciji. Također mislim da je u zadnjem kolu bilo i malo nepravde, ali to treba ostaviti iza nas jer već u subotu igramo s Rijekom koja je odlično startala u prvenstvo. Imat ćemo težak posao, ali Riječani nisu nepobjedivi i to je ono što moramo znati.

Za kraj je Kovačević izjavio kako mu je želja u Hrvatskom dragovoljcu jednako uspješno nastaviti svoj golgeterski niz koji je započeo prošle sezone. Kako se čini želja bi mu se mogla i ostvariti jer je već jučer u svom debiju, u prijateljskoj utakmici protiv Gorice, postigao svoj prvi pogodak u dresu Dragovoljaca.

Također, napomenimo kako je prijateljska utakmica Gorice i Hrvatskog dragovoljca završila rezultatom 1:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije