Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''nismo to zaslužili''

Kovač: Nikada nisam slavio naslov uz zvižduke

Dinamo Hajduk
Marko Lukunić, Goran Stanzl /Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
02.05.2010.
u 10:23

Jedni ne smiju, a drugi ne žele – igrači su nakon derbija pred mikrofonima bili jednako škrti i šturi kao i s loptom.

Iznenađen je bio Dinamov internacionalac Robert Kovač. Uključujući onaj oduzeti, s Juventusom, sinoć je osvojio svoj peti naslov prvaka u karijeri, no prvi put za njega nije dobio pljesak.

– Igra nam je bila loša ovog proljeća. No, nekako smo izgurali do kraja i uzeli titulu. Ružno je i žalosno bilo slaviti uza zvižduke, to mi se nikada nije dogodilo. Pa ne gledaju se valjda samo zadnje utakmice – pitao se Kovač, jedan od rijetkih koji je imao što reći.

Dok je Robiju to normalno, mladi Antolić prvi se put okrunio naslovom.

– Presretni smo, doista je gušt biti prvak! Teško je bilo protiv Hajduka, koji je došao po "nulu", i nismo zaslužili zvižduke – smatra Domagoj, a slaže se s njim i vratar Butina.

– Kada je reprezentacija na prvenstvima ispadala u prvoj fazi natjecanja, pljuštale su kritike. Sada kad se nisu ni plasirali, svi su uvidjeli koliki je to uspjeh. Koliko je ovo velika stvar, bit će jasno tek one godine kad ostanemo bez naslova – rekao je Butina.

Hajdukovi igrači pokraj novinara prošli su uz objašnjenje: "Ne smimo, ne daju nan iz uprave".

Komentara 7

GG
go_go
10:27 02.05.2010.

Niste zaslužili zvižduke?!? Daj se probudi iz sna.

OB
-obrisani-
10:45 02.05.2010.

NK Dinamo je u HR toliko dominantan da čak uz ovakvu igru i predstave ima ogromnu bodovnu prednost i slavi naslov prvaka par kola unaprijed..I to svakako nije podsticaj za napredak i bolja vremena jer taj derbi je bio anti propaganda nogometa, atmosfere i ponašanja navijača..A kada stigne jesen i evro utakmice brzo če se vidjeti ko je ko i kako če stvar završiti..Bojim se da če biti kao prošlih 40 godina uz možda još pokoji incident i kaznu za klub..Sa takvom igrom protiv jednog limitiran Hajduka se u Evropi nemre stiči u Champions League..

LI
Livi
12:10 02.05.2010.

Imam jedan konstruktivan prijedlog. Prvo bi trebalo ukinuti taj klub Dinamo i poceti sve iz pocetka. Oni koji se pozivaju na SVETOST tog imena i tima su obicni psihopati, koji posvuda po svijetu blate i sramote i hrvatski nogomet i Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije