Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRŠNI ODBOR DINAMA

Kovač napušta Dinamo, Jurčić potvrđen

Kruno Jurčić
Goran Stanzl
17.05.2010.
u 20:45

Krunoslav Jurčić ostaje na klupi Dinama, potvrdio je to i Izvršni odbor maksimirskog kluba. Ipak, jednoglasno je izraženo i nezadovoljstvo proljetnim igrama.

Ono što je Zdravko Mamić najavio potvrdio je i Izvršni odbor Dinama, Krunoslav Jurčić nastavlja karijeru kao Dinamov trener. Sve druge špekulacije ostavljene su za neka druga vremena, ali nisu prekrižena pogotovo izrečenim nezadovoljstvom igrama u proljetnom dijelu PHNL-a.

Za razliku od Jurčića, u Maksimiru neće ostati Robert Kovač. Iskusnom braniču istekao je dosadašnji ugovor s hrvatskim prvakom, a čelni ljudi kluba odlučili su kako bivšem reprezentativcu novi neće ponuditi.

Recesijska obljetnica

Članovi IO-a raspravljali su i o stogodišnjici kluba koja će se proslaviti sljedeće godine.

– Zbog recesije, proslava stogodišnjice kluba bit će skromna. Neće biti nekakve velike utakmice iako su nam klubovi širom Europe dužni susrete u Maksimiru. Proslava će biti minimalistička, s izdavanjem stogodišnjeg leksikona i svečanom akademijom u Hrvatskom narodnom kazalištu – rekao je Zdravko Mamić.

Doznajemo da će plavi pokušati doći do svog novca i ovrhom nad Inom zbog neisplaćenog sponzorskog ugovora.

Više sreće nema niti kada je riječ o maksimirskom stadionu.

- O stadionu, kao niti o kampu u Sveticama, nije bilo riječi jer povratne informacije iz Grada jednostavno nema - dodao je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 6

EU
EUPatriot
11:43 18.05.2010.

Hvala bogu da Kruno ostaje a odlazak Roberta Kovača nema veze jer njega ionako trebaju vatreni na SP 2010 da igra briškulu..

VI
vidimškoj
21:55 17.05.2010.

a je se i naigra.

Avatar billybull
billybull
05:07 18.05.2010.

nk dinamo zagreb osnovan je 1945 od strane kph, kasnije skh...predsjednici nk dinamo zagreb bili su generalni sekretari skh...tako da ce 100 godisnjicu proslaviti 2045

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije