Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozno

Kostolomac bez kazne zbog prijeloma noge

'Netherland\'s goalkeeper Maarten Stekelenburg jumps for the ball over team mate Nigel de Jong during during their 2010 World Cup Group E soccer match against Denmark at Soccer City stadium in Johanne
'EDDIE KEOGH'
13.10.2010.
u 13:15

Engleski nogometni savez neće kazniti Nigela de Jonga zbog brutalnog starta na Hatemu Ben Arfi kojim mu je slomio nogu.

Francuza očekuje višemjesečna stanka i rehabilitacija, a najoptimističnije prognoze govore da bi se na teren mogao vratiti za šest mjeseci.

– Ne možemo naknadno kažnjavati igrače. Sudac donosi odluke na terenu dok traje utakmica i naknadno kažnjavanje nije dopušteno – poručio je Engleski nogometni savez.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirUsvijetu
14:34 13.10.2010.

Ajd da smo bar negdje napredniji od njih, kod nas je dopušteno dodatno kažnjavanje (slučaj Anas), iako je to vjerojatno samo na papiru, a u praksi će se provoditi kako kome paše.

KA
kajinx
14:55 13.10.2010.

Kako su samo progonili Eduarda, poslije utakmice, za \"folirani\" penal !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije