Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKI SUKOB IGRAČA TOTTENHAMA S NAVIJAČEM?

Klasnić golove proslavio sa sunčanim naočalama

Ivan Klasnić
AFP
12.12.2009.
u 17:46

U 16. kolu engleske Premier lige odličnu utakmicu odigrao je Ivan Klasnić. Hrvatski napadač odigrao je 72 minute u remiju Boltona s Manchester Cityjem i zabio dva pogotka.

Oba puta je Klasnić majstorski reagirao u gostujućem šesnaestercu. U 12. minuti je iz neposredne blizine samo postavio lijevu nogu za prvi pogodak, a potom je u 53. sjajno poluvolejem reagirao na pet-šest metara od gola gostiju zakucavši loptu u mrežu. Nakon pogotka uslijedilo je i originalno slavlje u kojem je Ivan stavio sunčane naočale.

Bolton je vodio 1-0, pa 2-1 i 3-2, a kod tog rezultata su imali i igrača više na terenu, budući da je u 65. minuti gostujući igrač Craig Bellamy dobio drugi žuti karton.

No, kako je na jednoj strani zabijao Ivan Klasnić, tako je za domaćina koban bio Argentinac Carlos Tevez koji je postigao pogodak za 1-1, ali i onaj daleko bitniji u 77. minuti za konačnih 3-3.

Luka Modrić, 24-godišnji hrvatski reprezentativac je u subotu prvi put zaigrao za svoj Tottenham nakon duga tri i pol mjeseca pauze, prouzročene lomom fibule tijekom dvoboja 4. kola Premiershipa s Birmingham Cityjem, 29. kolovoza u Londonu.

Modrić je ušao u igru u 60. minuti umjesto Palaciosa u jeku napada Tottenhama koji je od 3. minute (strijelac Doyle) lovio na svom White Hart Laneu vodstvo Wolverhamptona. No, unatoč brojim šansama nisu uspjeli do kraja utakmice baciti na koljena suparničkog vratara Hahnemanna, te je Wolverhampton iznenađujće slavio 1-0.

Nije Tottenham bio toliko konkretan, koliko nastrljiv, pa se uglavnom pokušavalo zaprijetiti nakon prekida ili udarcima iz daljine. Ipak, najljepšu šansu su kreirali u 78. minuti kada je Vedran Ćorluka nabacio nisku loptu s desne strane u šesnaesterac. Tamo ju je dočekao Niko Kranjčar, ali je pomalo šeprtljavo pucao desnom nogom sa sedam-osam metara. Odmah nakon te akcije je Kranjčar zamijenjen.

- U trideset minuta koliko je igrao Modrić me uvjerio da može. No, ono najbolje od njega mogu očekivati tek za nekoliko tjedana - rekao je Redknapp i okrenuo se prema utakmici:

- Očigledno smo trebali imati još više prilika. Ovo što smo stvorili je bilo premalo. No, suparnik se stvarno dobro branio, potpuno je onemogućio pravi zalet svih naših veznih igrača i napadača.

Do kraja je Wolverhampton ipak uspio proslaviti drugu pobjedu sezone u gostima, dok je Tottenham upisao treći poraz na svom stadionu.

Dodatnu neugodnost svom klubu uzrokovao je branič Tottenhama Benoit Assou-Ekotto. Kamerunac je nakon završnog sučevog zvižduka krenuo prema svlačionici, a pred ulazom u tunel jedan od navijača mu je nešto dobacio.

Braniču se to nije svidjelo i kako tvrde očevici uhvatio je rukama navijača za vrat, a neugodnu situaciju prekinuo je pomoćni trener domaće momčadi Joe Jordan.

Jordan je svoju izjavu dao osiguranju Tottenhama, a isto je napravio i gledatelj koji se sukobio s igračem. Kako će sve završiti pokazat će se narednih dana, ali Redknappa neće razveseliti takav događaj, pogotovo nakon domaćeg poraza u susretu iz kojeg se očekivalo da će Spursi uzeti sva tri boda.

Chelsea je do 16. kola imao strašnu domaću statistiku u Premiershipu. Sedam utakmica, sedam pobjeda i razlika pogodaka 20-1! No, ove subote nisu niti pobijedili, a primili su čak tri pogotka (s Evertonom 3-3).

Zanimljivo da je ovo bio prvi remi Chelseaja ove sezone u Premiershipu.

Premier liga, 16. kolo:

Birmingham City - West Ham 1-0 (Bowyer 52)

Bolton - Manchester City 3-3 (Klasnić 12, 53, Cahill 44 / Tevez 28, 77, Richards 45)

Burnley - Fulham 1-1 (Elliott 60 / Zamora 50)

Chelsea - Everton 3-3 (Drogba 18, 59, Anelka 23 / Čech 12-ag, Yakubu 45, Saha 64)

Hull City - Blackburn 0-0

Sunderland - Portsmouth 1-1 (Bent 23 / Kaboul 90)

Tottenham - Wolverhampton 0-1 (Doyle 3)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije