Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Soldu nakon remija svi hvale

Klasnić strijelac za Bolton u remiju s Fulhamom

Ivan Klasnić
AFP
28.11.2009.
u 18:15

Ivan Klasnić je na na Fratton parku postigao svoj drugi pogodak u Premiershipu, no to nije bilo dostatno za slavlje njegovog kluba. Naime Duff je postigao gol za konačnih Fulham - Bolton 1:1. Prema izvješćima engleskih medija Klasnić, koji je zamijenjen u 60. minuti odigrao je dobru utakmicu.

Iako je Ivan Klasnić izravno pridonio Boltonovu osvajanju boda na gostovanju kod nogometaša Fulhama u dvoboju 14. kola Premiershipa, trener Gary Megson nije zadovoljan Hrvatom.

Lijepom individualnom akcijom i gromovitim šutem Klasnić je doveo gostujuću momčad u vodstvo u 34. minuti. Završilo je 1-1, no Bolton je postao tek treća momčad ove sezone koja je uspjela otići s bodom/bodovima s Craven Cottagea.

- Ivan bi mogao spadati u red ponajboljih gol-igrača u Premiershipu, no ima drugih stvari koje mora pridodati vlastitoj igri da bi bio Boltonov igrač - rekao je Megson prilično oštro nastavivši:

- Nismo dobri u građenju napada bez sudjelovanja napadača, jer na taj način ne možemo iskoristiti naše bočne igrače. Klasnić se zbog toga mora više uključivati u igru i doprinositi joj.

- Danas smo pokazali doista puno dobrih stvari u našoj igri, no glavni je problem ležao u činjenici što nismo uspijevali čuvati loptu u napadu, te time omogućiti igračima iz uže obrane da izlaze prema središtu igrališta.

- Jesam li razočaran što smo uzeli samo bod? Mislim da bih ipak pretjerao kada bih odgovorio potvrdno - zaključio je Megson.

Zvonimir Soldo, trener Kölna, nakon što je Novakoviću oduzeo kapetansku vrpcu, kao da je dobio pozitivnu reakciju svojih nogometaša.

- Igrali smo dobro, ako ćemo ovo uspjeti ponavaljati i to posebno u utakmicama s momčadima koje imaju našu kvalitetu, tada ćemo bez problema završiti u mirnoj zoni Bundeslige - rekao je Zvonimir Soldo, a čelnici kluba su i javno rekli da ga podržavaju i da potpuno vjeruju u njegov rad.

Josip Šimunić je u majici Hoffenheima odigrao prosječnu utakmicu, te zaradio žuti karton u 78. minuti. Hoffenheim koji stanuje u gornjem domu njemačkog nogometa izgubio je pred svojim navijačima 1:2 od neugodne Borussije iz Dortmunda.

Bayern će u nedjelju gostovati u Hannoveru. Iako su napadi na nizozemskog trenera Van Gaala učestali, on još ima potporu Bayernovih čelnika. A jedan od najvećih saveznika mu je naš nogometaš Olić, koji će igrati hvalio je njegov rad i strpljenje.

Ćiro Blažević, koji vjerojatno ostaje na klupi BiH vrste, može biti zadovoljan jer je Edin Džeko je postigao oba pogotka, no Werder je ipak uspio uzeti bod Wolfsburgu (2:2).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije