Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The People

Klasnić može ostati uz manju plaću

Ivan Klasnić
AFP
18.05.2010.
u 09:14

Engleski The People tvrdi da je ostanak Ivana Klasnića u redovima prvoligaša Boltona moguć pod uvjetom da pristane na manja primanja od dosadašnjih.

Klasnić se Boltonu priključio ove sezone, na posudbi iz francuskog Nantesa. Klasnić je, kako piše The People, igrao uz tjednu plaću od 60.000 engleskih funti, a to je iznos koji previše opterećuje budžet Boltona, sugerira tabloid, te podsjeća da je Klasnić zabio osam golova u Premiershipu za Bolton.

- Znamo što nam Ivan donosi u momčadi. Ukoliko uspijemo uskladiti financije, voljeli bismo da ostane i dalje s nama - izjavljuje menadžer Boltona Owen Coyle.

- Volio bih ostati u Boltonu, ali pregovore vodi moj odvjetnik. Zasad nema nikakvih novosti - kaže Klasnić.

Komentara 1

EU
EUPatriot
11:39 18.05.2010.

Klasnić može ostati uz manju plaću ali to nikako ne u hotelu u JAR-u nego u Boltonu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije