Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool

Kinez spreman istresti milijune za Kaku, Messija, Ronalda...

Lionel Messi
AFP
03.08.2010.
u 22:30

Dok većina zbog recesije teško diše, neki imaju dovoljno novca za najspektakularnije projekte. Najsvježiji primjer je onaj kineskog milijardera Kennyja Huanga koji se priprema preuzeti Liverpool.

 Vlasnik hongkonške investicijske kompanije QSL želi kupiti slavni klub i na Anfield dovesti najveće zvijezde poput Messija, Cristiana Ronalda, Kake...

– Može dovesti bilo kojeg igrača na svijetu. I ne treba se čuditi budu li navijači Liverpoola na Anfieldu gledali čak i fenomenalnog Messija kako trči u crvenom dresu – tvrde dobro upućeni. (žj/vlm)

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
00:15 04.08.2010.

još neko ko hoće uništiti nogomet.....kak se još nisu naučili da se parama na pošten način ne dobivaju trofeji

Avatar AztekCro
AztekCro
09:52 04.08.2010.

Koji sve članci se objavljuju... Žalosno.

TT
ttn
15:05 04.08.2010.

tumljin- kako ne, samo je pitanje vremena kad će city nešto osvojiti, o chelsaeu da ne pričamo šta je sveosvojio otkad je abramovič preuzeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije