Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanski program

Kerum je naredio da komunalci rade u Hajdukovim majicama

Hajduk (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
10.02.2011.
u 10:21

Deset minuta u utakmici protiv Slavije dobit će Senijad Ibričić koji će prije toga, zajedno s navijačima, sudjelovati u snimanju milenijske fotografije.

Uoči proslave 100. rođendana u Hajduku se trude uljepšati blijedi dojam. Neće biti predsjednika Josipovića, vjerojatno ni premijerke Kosor, a predsjednik Uefe Platini ispričao se što ne može doći. Tako je to kad se radi u posljednji tren. Dosad su odrađene promocije knjiga, izložbe..., no bar će se 13. veljače, na sam rođendan, nešto događati.

– Program će biti veličanstven, Hajduk je najveći klub na ovim prostorima – rekao je predsjednik uprave Josip Grbić.

A predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar dodao je da će se rođendan obilježavati cijelu godinu. Dan prije, dakle u subotu navečer, Poljud će biti osvijetljen bojama Hajduka, bit će vatromet, a na sam rođendan planirana je misa u crkvi svetog Duje te svečana akademija u HNK u režiji Krešimira Dolenčića. Kruna nedjelje je utakmica Hajduk - Slavija (Prag), za koju ulaznice idu jako dobro i očekuje se da će Poljud biti ispunjen. Večer je rezervirana za koncert (Coce, Grdović, Ban i Stavros) na rivi i vatromet u 19.11 sati. Iz svih brodova u luci oglasit će se sirene, kao nekad nakon svake Hajdukove pobjede.

Split će biti ukrašen zastavicama, radnici komunalnih poduzeća radit će, po ideji gradonačelnika Keruma, u Hajdukovim majicama. Navijačka koreografija bit će preko cijelog stadiona, a desetak minuta u bijelom dresu dobit će Senijad Ibričić koji će prije toga sudjelovati u snimanju milenijske Hajdukove fotografije.

– Možda će biti pogrešaka, ali neće nam zamjeriti. Ipak, svi mi volimo Hajduk – poentirao je Sapunar.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
11:53 10.02.2011.

Pa ja sam odmah pital kad sam vidjel sliku - jesu li ovo čistačice s Poljuda...inače šalu na stanu, iskrene čestitke za stotu obljetnicu !!!

OB
-obrisani-
12:49 10.02.2011.

dobitni parovi i sigurne oklade: http://elf-parovi.blogspot.com

JA
jadre
12:50 10.02.2011.

Ibro potvrdio: Dolazim se slikati s Torcidom! KN TORCIDA prije utakmice Hajduk - Slavia na platou iza južne tribine organizira snimanje stoljetne fotografije Hajduku za rođendan te tako daje svoj obol ovoj velikoj obljetnici. Radi se o snimanju velike grupee ljudi sa visine veće od 40 metara koji će rasporedom svojih tijela činiti oblik broja sto, s time da će srednja nula biti u obliku Hajdukovog grba. Realizator je iskusni fotograf, gospodin Šime Strikoman, koji je uslikao više od dvjesto milenijskih fotografija, a ova će mu biti jedna od najspektakularnijih i najvećih. Naime, očekuje se preko 5.000 sudionika! Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Senijad Ibričić pristao sudjelovati te biti dio fotografije. Pozivaju se svi zainteresirani da svojim dolaskom uveličaju fotografiju i skupa sa Ibrom postanu dio povijesti. Fotografa će na spomenutu visinu podići vozilo koje će ustupiti Javna vatrogasna potrojba Splita i grad Split. Svi na slikanje prije utakmice, plato iza južne tribine u 14,00 sati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije