Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEŠKI NOGOMET

Kelić strijelac u remiju Libereca

Renato Kelić
VL
01.05.2010.
u 19:13

Renato Kelić, branič hrvatske U19 reprezentacije, postigao je svoj drugi gol za Liberec ove sezone. Pogotkom iz 77. minute donio je i bod svojoj momčadi.

U utakmici 27. kola češke Gambrinus lige Liberec je ugostio Bohemians i odigrao 1-1. Goste je u vodstvo doveo Balek u 58. minuti utakmice.

Kelić je, poput nekadašnjeg suigrača iz vinkovačke Cibalije, Andreja Kerića, odigrao svih 90 minuta za devetoplasirani klub (33 boda) češkog nogometnog prvenstva. S tri boda manje Bohemians zauzima 11. poziciju ljestvice.

Gambrinus liga, 27. kolo:

Slovačko - Mlada Boleslav 1-0

Liberec - Bohemians 1-1

Redoslijed: 1. Sparta 54 (-1), 2. Banik 54 (-1), 3. Jablonec 51 (-1), 4. Teplice 50 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije