Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenski plan

Kek: Alžirci će tuć' Engleze kako bi nam pomogli!

Matjaž Kek
AFP
14.06.2010.
u 11:54

Nevjerojatan rasplet skupine zamislio je slovenski izbornik Matijaž Kek.

No, nevjerojatno je i to što su Slovenci imaju tri puta više bodova od Engleske i SAD-a, što su na vrhu skupine...

Šansa koja se ne propušta

- Čekali smo svoju šansu i dočekali. Jedna pogreška prevagnula je utakmicu na našu stranu, a budimo pošteni, Alžir nije imao sreće - kazao je Kek.

Najzanimljiviji dio tek slijedi:

- Alžir može igrati bolje i nadam se da će pobijediti Englesku u sljedećoj utakmici i pomoći nam da prođemo u drugi krug! - podijelio je svoje želje Matijaž Kek.

Priznaju Slovenci da ih je pomazila božica Fortuna.

- Na kraju, stvarno smo imali sreće. Znali smo da vratari ne mogu kontrolirati ovu novu loptu pa smo dogovorili da što više pucamo - kazao je strijelac Robert Koren.

Piće pa u Johannesburg

- Nakon nekoliko pića, idemo u Johannesburg. Odmoramo i pripremamo se za Amerikance - objasnio je "pripreme" Kek.

Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
12:42 14.06.2010.

BRAVO Za Slovence! Bas mi je drago da su pobedili te Arape. I drago mi da su Srbi izgubili. NAPRED SLOVENIJA I LIJEPE SLOVENKE! VOLIM SLOVENKE:)

OB
-obrisani-
14:05 14.06.2010.

Nemoj se nadati Matjaž..Nije to naš stil da se nadamo nego marljivo radimo i ostvarujemo..Znaš kako su se Hrvati nadali da če Englezi pobjediti Ukrajinu pa se sada nadaju da če jim kelner doneti hladno piče kada nas gledaju po TV sa World Cupa...

OB
-obrisani-
12:06 14.06.2010.

Pa dobro razmišlja Matjaž..Da igraju Englezi sa Hrvatskom onda bi to bila suluda ideja i kanonada otočana ali Alžir bi mogao iznenaditi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije