Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET UTAKMICA KAZNE

Kažnjeni Guerrero završio sezonu

Guerrero
Screenshot
08.04.2010.
u 10:51

Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza odrezala je kaznu HSV-ovu peruanskom napadaču Paolu Guerreru zbog gađanja navijača bocom vode poslije utakmice protiv Hannovera.

Peruanac, koji je suočen i sa zatvorskom kaznom, a kaznio ga je i klub, propustit će pet utakmica za Hamburžane, a pritom i platiti 20.000 eura kazne zbog svog čina.

Prevedeno, za Guerrera je ova bundesligaška sezona završena budući da je pred nogometašima u njemačkom prvenstvu ostalo još pet susreta. HSV ima pravo žalbe u roku od 24 sata.

Kazna se ne odnosi na utakmice u Europskoj ligi.

Podsjetimo da je dvoboj HSV-a i Hannovera završio rezultatom 0-0, a navijači su svoje miljenike, među kojima nije bilo ozlijeđenog Mladena Petrića, ispratili zvižducima s travnjaka. Paolo Guerrero, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, našao se uvrijeđen gunđanjem jednog navijača pa ga je prije ulaska u tunel pogodio plastičnom bocom punom vode, a zatim se upustio i u verbalni sukob s njime pa su ga morali zaustaviti suigrači.

Sam klub 26-godišnjeg napadača kaznio je novčanom kaznom u iznosu od 50 do sto tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije