Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda iz snova

Katar nudi Capellu 35 mil. € da mu bude samo savjetnik

'England manager Fabio Capello during the Euro 2012 Group G Qualifying match at the City Stadium, Podgorica, Montenegro. Photo: Press Association/Pixsell'
'Owen HumphreysPress Association/'
24.10.2011.
u 10:15

Fabio Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, dobio je ponudu katarskog saveza da bude savjetnik njihove reprezentacije vrijednu – 35 milijuna eura.

Talijanskom stručnjaku ugovor s Englezima istječe nakon Eura sljedeće godine, a već je nekoliko puta dao nasluti da nakon prvenstva u Ukrajini i Poljskoj nema namjeru produžiti suradnju. Zato su iz Katara Capellu brže-bolje poslali izdašnu ponudu jer žele da im svojim znanjem pomogne u reformi nogometa.

Naime, Katar je 2022. domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva, a jedan od Capellovih zadataka bio bi pokretanje reforme u ligi kako bi Katar dobio snažno nacionalno prvenstvo.

Komentara 5

DR
dragogera
11:45 24.10.2011.

hehe,reforma u ligi,a drzava broji milion stanovnika,temperature ljeti 50 stupnjeva,tj. ako liga broji 12 klubova,ako naprave stadione po 30000 ljudi,u jedom kolu na stadionima i oko njih trebalo bi 20% pucanstva posjetiti tj. raditi na tekmama

BO
bomba
13:36 24.10.2011.

Nestat će nafte, a onda će arapi morati se vratiti na stari način života. Kako se mogu vratiti starim navikama kad su zaboravili kako to izgleda. Zato još mogu bjesniti ovakvim abnormalnim ponudama. ima ona naša stara NIČIJA NIJE DO ZORE GORILA.

RI
Riznica
20:17 24.10.2011.

24.10.2011. u 13:36h bomba je napisao/la: ------------------------- to se zove ljubomora..svi cete se vi vratiti u kameno doba dok nestane nafta u KATARU ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije