Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT ODLAZI K FULHAMU

Katalinić: Gol u Londonu vodi nas dalje!

Ivan Katalinić
Ivana Ivanović/Pixsell
02.08.2011.
u 15:00

Ivan Katalinić vodi Split u London. Ali, ne u kupnju nego iskoristiti povijesnu priliku dohvatiti playoff za Europsku ligu.

– Bude li kao u Dugopolju (0:0), protiv Fulhama se možemo nadati. Gol ćemo postići, u to nema sumnje. Englezi će biti jači, ali ovo je jedna utakmica, to je naša prilika. Sumnjam da će biti produžetaka, mi tražimo rezultat 1:1.

I Predrag Šimić vjeruje da se iz Londona vraćaju s najljepšim darovima.

– U redu, favoriti su, ali mi smo uvjereni da možemo napraviti iznenađenje. Kontre su naša prilika, a bude li se odlučivalo s bijele točke, Andrija Vuković naš je adut – kaže Šimić.

Ključne riječi

Komentara 9

AN
Andreeejjj
15:21 02.08.2011.

Dadada dinamovci, kur*ite se samo, sa ovimm dosadašnjim protivnicima, koji su baš smiješno slabi! Čekajte sada kada dodju austrijski i moldavski klubovi - trečeazredni tj Ž kategiorije i koji vas redovno izbacuju!!! Zato budite skromni, realni, tiši...trenirajte bolje i više, odradjujte svoj posao u tišini i možda nekada bude nešto i od vas hvalisavi diletanti!!! Pogledajte samo kako igra i bori se naš RNK SPLIT, svaka im čast, posebno njihovom šefu i novom - budučem izborniku HRVATSKE - IVANU KATALINIĆU!!!

MP
mpfederer
15:27 02.08.2011.

andreeejjj ne spominji dinamo za bezveze, ovo je članak o najboljem splitkom klubu, a ne hajduku.

DH
dalibor.hren
15:07 02.08.2011.

Treba biti jako pametan i reći da poslije domaćih 0:0 rezultat 1:1 vodi Split dalje! Kate, svaka čast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije