Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvomeč s Varteksom

Karačić: Važniji nam
je ishod kup utakmice

Ermin Zec
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.04.2010.
u 10:32

Problemi sa sastavljanjem momčadi - Husmani ima kartone, Jurčević ide na operaciju, Vidić, Medvid i Bačelić Grgić ozlijeđeni.

Prilične muke sa sastavljanjem momčadi za današnji susret s Varteksom u Varaždinu ima trener Šibenika Branko Karačić. Što zbog ozljeda, a što zbog kartona, nedostaju mu petorica igrača, i to svi redom članovi idealne jedanaestorice.

– Husmani ima žute kartone, Jurčević mora na operaciju, Vidić, Medvid i Bačelić Grgić su ozlijeđeni... Nije mi drago što nas je snašlo toliko problema, no to je prilika onima koji će ih zamijeniti da se dokažu – kaže Karačić.

Na muci se poznaju junaci, stara je poslovica, koja vrijedi i za Šibenikove igrače. Nakon današnjeg prvenstvenog, Šibenčane u srijedu očekuje i uzvratni susret polufinala Kupa, također s Varteksom. Obje će utakmice biti prilično teške.

– Znam što nas očekuje. Varteks se diže u posljednje vrijeme, potrebni su im bodovi, tako da će biti napadački orijentirani, više će napadati danas nego u srijedu. No, ne smijemo zaboraviti da i nama trebaju bodovi za treće ili četvrto mjesto – dodaje Karačić.

Ipak je, priznaje šibenski strateg, za klub sa Šubićevca važnija kup utakmica.

– I dok u prvenstvu ima još prilika za popravak, u Kupu nema. Bit će to jedna sasvim drukčija utakmica od ove prvenstvene. U oba susreta od igrača očekujem maksimalan angažman – otkriva Karačić.

U posljednje vrijeme njegovu momčad muči neefikasnost, u tri utakmice postigli su tek jedan gol.

– Nema se što na tomu posebno raditi. Drago mi je što stvaramo prilike, dojma sam da smo ranije stvarali manje šansi, ali imali veći postotak realizacije. Sada nam samo treba više koncentracije i mirnoće u samoj završnici akcija – objašnjava trener Šibenika Branko Karačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije