Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA NA HNL

Kapital Network želi prenositi HNL, zasad bez dogovora

'22.07.2011., Koprivnica - Nives Celzijus sletjela je helikopterom na gradski stadion prije pocetka utakmice 1. kola 1. HNL Slaven Belupo - NK Zagreb i otpjevala pjesmu u dresu Slaven Belupa.  Photo:
'Marijan Susenj/PIXSELL'
02.08.2011.
u 12:44

Kapital Network mogao bi prenositi 27 utakmica HNL-a, odnosno jednu utakmicu tjedno, prema zasad nepotpisanom ugovoru Udruge PHNL i vlasnika prava prijenosa Digitela. Ivica Blažićko tvrdi da ništa nije još dogovoreno.

Televizija s nacionalnom koncesijom koja će prenositi jednu utakmicu po kolu HNL-a, prema ugovoru Udruge PHNL i vlasnika prava prijenosa Digitela, bit će najvjerojatnije Kapital Network. Ta poslovna televizija od osnutka 2006. godine nije imala ni jedan sportski prijenos, a trenutno su u pregovorima da to bude upravo utakmice hrvatskih prvoligaša..

- Ništa još nije dogovoreno i neće biti do kraja ovog tjedna. Dakle, sigurno je da ni jedna utakmica 3. kola neće biti prenošena na televiziji s nacionalnom koncesijom - istaknuo je Ivica Blažičko, direktor u Digitelu.

Prvenstvo izbora utakmica ima Max TV što bi značilo da će na Kapital Networku, dođe li do dogovora, biti manje atraktivni susreti.

- Kapital Network? Ne znam ništa o tome, ali nije to loše - rekao je Branko Laljak, predsjednik Udruge.

Ključne riječi

Komentara 3

KU
kukuriku
13:30 02.08.2011.

bravo Nivesica,..nasá slavna spisateljica je sa svojim Show-programom doprinjela potpisivanju tega ugovora !!..bravo !!

BL
bluewitch
17:41 02.08.2011.

Ne kužim ovaj članak, počnu pisati o nekakvih 27 utakmica HNL-a koje će, kao, prenositi KN, pa nakon jedne rečenice u kojoj (ne)objasne , baš, ništa o navedenom, završi s MAX tv-om o kojem već svi sve znaju.

DH
dalibor.hren
19:02 02.08.2011.

Derbi utakmica u našem prvenstvu????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije