Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usporedba

Kamo su otišli treneri Dinama i Hajduka?

'sport...medjugorje...15.01.2011...sport centar circle international, nk dinamo, pripreme u medjugorju, jutarnji, prvi trening nakon dolaska u medjugorje...vahid halilhodzic foto: zoran grizelj vecern
Foto: 'zoran grizelj vecernji list'
1/6
22.03.2012.
u 18:22

Od recentnih bivših trenera Dinama i Hajduka danas je nezaposlen samo Robert Jarni

Kruno Jurčić – Nakon što je s plavima bio prvak 2010. godine, bez posla je bio gotovo godinu dana pa ga je opet uzeo Mamić, u – Lokomotivu. Bila mu je to odskočna daska za povratak u Dinamo.

Vahid Halilhodžić – Dinamo je praktički doveo do dvostruke krune 2011. godine, a nakon što ga je Mamić smijenio u svibnju, mjesec dana kasnije postao je izbornik alžirske reprezentacije.

Branko Ivanković – Bio je prvak s Dinamom 2007., dva puta uveo ga je u Uefinu ligu, a nakon smjenjivanja u studenome 2008., godinu dana nije radio dok nije dobio angažman u kineskom Shandongu.

Krasimir Balakov – Za Dinamom zaostaje čak 13 bodova, ali u Njemačkoj je još uvijek veliko ime. Tražili su ga Freiburg i Hertha, a završio je u Kaiserslauternu, gdje ga čeka grčevita borba za ostanak.

Edoardo Reja – Za Dinamom je na kraju jeseni 2009. zaostajao pet bodova, a u veljači 2010. godine prihvatio je ponudu rimskoga Lazija, u kojem je i danas. Hajduk je za njega dobio 150.000 eura odštete.

Ante Miše – Bio je heroj Poljuda kada je 2009. godine u finalu kupa dostigao Dinamovu prednost 3:0, pa izgubio na penale. Danas je u Dugopolju.

Vučević je Bilićev skaut, Jarni nezaposlen...

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:22 22.03.2012.

Kakav autor takav i članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije