Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska - Kamerun 2:1

Kamerun otpao, Nizozemci prvi dalje

Kamerun
Pixsell
19.06.2010.
u 22:32

Kamerun je prva reprezentacija koja se oprostila od SP-a porazom od Danske (1:2), a Nizozemska time postala prva koja je izborila drugi krug.

Poraz od Japana i Danske za Kamerunce je značio kraj nada da će igrati u osmini finala Svjetskog prvenstva, iako su odigrali utakmicu koja je vjerojatno najljepša dosad.

Nizozemskoj je pobjeda Danske u Pretoriji značila da mogu početi slaviti, jer im treća utakmica u skupini neće odlučivati o sudbini.

Za Kamerunce je sjajno krenulo, Eto'o je već u desetoj minuti uspio prevariti vratara Sorensena. Dominirali su zeleni prvih pola sata igre, motivirani su bili i Danci.

U 33. minuti Nicklas Bendtner je poravnao nakon što ga je lijepo uposlio Rommendahl.

Pregršt lijepih prilika na obje strane, nogomet kakav se dugo čekao od utakmica na najprestižnijem turniru.

U drugom dijelu Rommendahl je potvrdio titulu igrača utakmice, nakon asistencije i opalio precizno u suprotni kut u 66. minuti te ostavio svoju momčad u igri za drugi krug.

Kamerun i Nizozemska će u trećem kolu odigrati "oproštajnu" za Afrikance, dok će Japan i Danska međusobno odlučivati o tome tko ranije ide kući.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
01:02 20.06.2010.

Kamerun i Nizozemska će u trećem kolu odigrati \"oproštajnu\" za Afrikance, dok će Japan i Australija međusobno odlučivati o tome tko ranije ide kući. ______________________ Koji Japan i koja Australija, o čemu ovaj piše te reprezentacije ne igraju u istoj skupini

OB
-obrisani-
07:24 25.06.2010.

Ehehe,nije lako biti novinar... :-))

OB
-obrisani-
15:52 22.06.2010.

Ovaj novinar si je malo popil!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije