Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRBANOVIĆ I BREZNI PITAJU

'Kako namjestiti raspored ako ga određuje ždrijeb?'

Damir Vrbanović
Antonio Bronić
29.09.2009.
u 15:49

Jedna nespretna Šurjakova izjava – da je namješten raspored igranja u Prvoj HNL (“Mi smo u dva mjeseca imali sva najteža gostovanja u ligi, dok je Dinamo sve utakmice igrao u Zagrebu i okolici, izuzev u Zadru”) – izazvala je čuđenje u Maksimiru.

– Ne znam bih li uopće trebao komentirati takvo što – najprije je “kočio” Dinamov direktor Damir Vrbanović.

A onda je ipak kazao:

– Raspored se određuje ždrijebom, a Dinamo je, kao prvak, izabrao broj jedan. Šurjaku na znanje: mi time ne određujemo raspored igranja, a najmanje nas zanima s kim počinjemo prvenstvo i čijega suparnika preuzimamo.

Reagirao je i povjerenik natjecanja Josip Brezni, također iznenađen Šurjakovim nepoznavanjem problematike.

– Raspored igranja oduvijek se određuje ždrijebom, a prvak ima pravo izabrati svoj natjecateljski broj. Dinamo je izabrao broj jedan, koji donosi prve dvije utakmice na domaćem terenu – kazao je Brezni.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maraton
16:05 29.09.2009.

Sve dok u Hajduku ne zatvore usta Mamiću bit će ovako a to je jednostavno.

CR
Crobbbex
19:22 30.09.2009.

nadam se da imate dostojanstva pa necete maknut moje iskreno misljenje ispod ovog clanka

KR
kruni
16:40 29.09.2009.

kada nemogu na terenu i na sportski nacin onda pocnu pljuvati na svakakve nacine , ali sto ces takav smo narod svi nam krivi i svi protiv nas jedini mi posteni, tak ce isto biti i obratno kada dinamu nene bude islo . Jesmo jadni , nek nas bude sram i stid a pogotovo sportske djelatnike koji tako nesto izgovore ,treba im zabraniti raditi u javnosti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije