Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni Čileanac

Kako je Pedro Morales kod Zajeca završio u frižideru...

Pedro Morales
Anto Magzan/PIXSELL
09.08.2010.
u 08:20

Zeko ne podnosi umišljene zvijezde, velike frajere bez pokrića i neće se libiti odstraniti čak ni internacionalca, stranca za kojega je Dinamo iskrcao 1,6 milijuna eura i mjesečno ga plaća 210.000 kuna.

Posrijedi je posrnuli Čileanac Pedro Morales, kojega je Zajec protiv Rijeke zamijenio u 50. minuti i više mu nije dao ni minute. U Varaždinu nije bio ni na klupi.

Pedro je osjetljiva biljka, voli kada mu se podilazi, ima visoko mišljenje o sebi, a od prošle jeseni nije odigrao poštenu utakmicu. Dok ne promijeni pristup, nema mu povratka... (td)

Ključne riječi

Komentara 2

SZ
satan_zagorski
10:02 09.08.2010.

kaje ovo članak? izgleda da Styria baš svakome daje pare...a posebno onima koji pljuju

OB
-obrisani-
14:33 09.08.2010.

Kako je Pedro Morales kod Zajeca završio u frižideru a ostale Dinamove vedete su se rastopile unutra Maksimirske vrućine kod pucanja jedanajsteraca protiv ekipe bundesligaške kvalitete FC Sheriff..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije