Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemački nogomet

Kaiserslautern se vraća u Bundesligu

Nogomet
AFP
25.04.2010.
u 16:25

Odigravši u nedjelju na gostovanju kod Frankfurta 1:1 nogometaši Augsburga promovirali su Kaiserslautern u Bundesligu.

Naime, K'lautern, vodeća momčad Bundeslige II, dva kola prije kraja natjecanja ima za trećeplasirani Augsburg nedostižnih sedam bodova viška (65-58), a budući da dva prva mjesta na ljestvici direktno vode u viši rang, čak i u slučaju dva poraza Kaiserslautern će se ondje naći.

U dobroj je poziciji, ali ne i u potpunosti miran, St. Pauli na drugome mjestu sa 61 bodom.

Kaiserslautern, četverostruki njemački nogometni prvak (1951., 1953., 1991., 1998.) u Bundesligu II pao je krajem sezone 2005/06, a ovo mu je, od tog posrnuća, prvi povratak u elitno njemačko nogometno društvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije