Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIA A

Juveu isključen trener i igrač

'Juventus\' Andrea Pirlo applauds during the Italian serie A football match between Juventus and Cagliari at the Juventus Stadium in Turin on January 15, 2012. AFP PHOTO / FABIO MUZZI'
'FABIO MUZZI'
07.03.2012.
u 23:01

Nogometaši Juventusa izvukli su bod u Bologni bez obzira što im je nedostajao igrač i trener Antonio Conte te ostaju neporaženi, jedini u Seriji A.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bepe_
23:20 07.03.2012.

Večernji list preferira Lazio :) metio ga na treće misto, a da mu najviše punata :) sviđa mi se večernji :)

SE
serđo
11:08 08.03.2012.

isključen je conte u trenutku najvećih napada, dakle cijelog drugog poluvremena non-stop, jer se cinički smijao na jednu odluku suca. nakon toga je očajnički četvrtom sucu urlao u facu \"ništa nisam rekao! ništa nisam rekao!\" domaćin je nakon toga i s igračem više odugovlačio i valjao se, bez namjereda napadne. pa jasno, bod protiv juve je kao kuća za seljobere. no, kako je rekao trener juventusa nakon tekme: \"ovo su stvari koje nemaju veze s nogometom, al dobro. idemo dalje.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije