Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI DANI ZA STARU DAMU

Juventus neće odustati od Prandellija

Cesare Prandelli
Reuters
20.03.2010.
u 12:20

U torinskom Juventusu se situacija smirila tijekom ožujka, jer je klub barem prividno počeo bolje igrati i ostvarivati nešto bolje rezultate.

No, da su stvari u tom klubu ove sezone postavljene na krivi način opet je u četvrtak podsjetio londonski Fulham. Iako je Juventus imao veliku zalihu od 3:1 nakon prve utakmice osmine finala Europa lige, u Londonu su poraženi 4:1 i tako se neslavno oprostili od Europe za ovu sezonu.

Taj poraz je nanovo potegnuo priče o trenerskoj smjeni na kraju sezone. Alberto Zaccheroni će, valjda, dočekati kraj aktualne sezone, ali tada sigurno odlazi s trenerske klupe, pogotovo ako Juventus ne bude četvrti na kraju u Seriji A, jer će mu u tom slučaju pobjeći i nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Prije nekoliko dana su se pojavile informacije da Juventus želi angažirati Cesarea Prandellija, sadašnjeg uspješnog trenera Fiorentine, a talijanski mediji su u subotu ponovili takve navode. Čelnici torinskog kluba imaju namjere krenuti na pregovore s čovjekom koji se spominjao i kao mogući novi talijanski izbornik.

Pitanje je, mijenja li na stvari izjava Prandellija od prije nekoliko dana kada je jasno rekao čelnicima Fiorentine da je spreman produljiti ugovor na novih pet sezona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije