Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI NOGOMET

Jurić: U ovom dijelu sezone pogreške se skupo plaćaju

Ivan Jurić
AFP
19.03.2010.
u 20:52

Hrvatski nogometaš u redovima Genoe Ivan Jurić najavio je subotnju utakmicu 29. kola talijanske Serije A u kojem njegova momčad gostuje kod Fiorentine.

Sudar je to sedmoplasirane (Genoa) i desetoplasirane (Fiorentina) momčadi prvenstvene ljestvice koje međusobno razdvaja tek četiri boda, a Jurić se nada kvalitetnom rezultatu usprkos činjenici da je Genoa poražena na zadnja tri gostovanja u Firenci, kao i činjenici da je ove sezone slavila na tek dva od ukupno 13 gostovanja.

- Dolazak proljeća znak je da dolazi užareni dio sezone u kojem se pogreške skupo plaćaju. Sve momčadi u ovoj fazi sezone vrlo su jako motivirane, iako iz različitih razloga. Stvari poput uvjeta na travnjaku, pa čak i sreće često mogu biti presudni, postoji puno varijabli – rekao je Jurić.

Uz Firencu Jurića privatno vežu lijepa iskustva, ali profesionalno je posve suprotno.

- Uvijek je lijepo doći u Firencu, jer je to jedan od najljepših gradova na svijetu koji sam posjetio sa svojom obitelji. Međutim, sportski gledano, ovdje nemam dobre uspomene. Zasad sam osvojio nula bodova – objasnio je hrvatski veznjak čija je momčad u prvom međusobnom susretu protiv Fiorentine ove sezone na svom Luigi Ferraris stadionu bila uspješnija 2-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije