Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat u stožeru slavnog milanskog kluba

Jurić: Gasperini mi je otvorio vrata Intera

'sport.. rumunjska... bukurest.. 11.02.2009.  Bukurest, Rumunjska - Rumunjska i Hrvatska reprezentacija odigrale su prijateljsku nogometnu utakmicu. Ova utakmica bila je uvod za predstojece utakmice k
'Marko Lukunic/Vecernji list'
07.07.2011.
u 19:04

Ivan Jurić (36) pomoćni je trener Intera. Netko je dobacio: Da, da, onog iz Zaprešića. To je zapravo idealna slika koja je cijelu sportsku karijeru pratila bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, dugogodišnjeg igrača Genoe

- Mene će uvijek pratiti glas nogometaša šljakera. Nikada, pa niti na kraju u reprezentaciji, nije mi se vjerovalo. I ja sam bio svjestan tko sam, koliko nogometno vrijedim i zbog svega sam na kraju zadovoljan svojom karijerom - rekao je nekadašnji nogometaš Hajduka, pa kasnije Seville, Albacetea, Crotonea, te na kraju i Genoe.

Da, Ivan Jurić odlazi u Inter, slavni talijanski klub, jedan od deset najvećih klubova u povijesti nogometa. Bit će jedan od pomoćnika Gianu Pieru Gasperiniju, 53-godišnjem strategu, koji je naslijedio Leonarda.

- Gasperini mi je bio trener u Crotoneu, a kasnije i u Genoi. Pri kraju karijere, poglavito u posljednjoj sezoni kao kapetan, bio sam na neki način njegova produljena ruka na travnjaku, vrlo dobro smo se razumjeli i surađivali, tako da mu je to ostalo. A prošle sezone vodio sam Genoinu B momčad, on je vodio prvu i gotovo svakodnevno smo zajedno radili - pričao nam je jučer Ivan, koji se nalazi u talijanskoj nogometnoj akademiji.

>>Cijeli intervju pročitajte u petak u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
08:16 08.07.2011.

Jurić: Gasperini mi je otvorio vrata Intera a HRT drugi program mi je otvorio horizonte svetskog nogometa kada sam pomoču ekrana mogao iz JAR-a na World Cupu 2010 pratiti igre te silovite Slovenske repke..

DO
DonkeyHot
10:43 08.07.2011.

Toliko je silovita da svi još pamte njene igrače

AG
agram
00:00 08.07.2011.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije