Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽAO BILIĆA

Jurčić 
u Brodu "snimio" talente za Dinamo

\'08.10.2011., Slavonski Brod - Prijateljska nogometna utakmica, GNK Dinamo - NK Marsonija 1909 na prepunom stadionu Zeljeznicara. Jerko Leko, Alen Jelcic.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
Ivica Galovic/PIXSELL
10.10.2011.
u 08:57

– Bruno Lovreković i Ivan Stanković mogli bi napraviti veliku karijeru. Mogli bi jednog dana zaigrati u Dinamu – kaže Jurčić.

Dinamov trener Krunoslav Jurčić prokomentirao je nakon prijateljske utakmice s Marsonijom 1909 u Slavonskom Brodu poraz hrvatske reprezentacije od Grčke i priče o tomu kako je najveći krivac za neuspjeh Slaven Bilić kojeg treba smijeniti s izborničkog mjesta.

– Mi smo skloni brzom pokapanju. Ja nisam pristalica toga. Očekuje nas još jedna važna utakmica protiv Latvije i primarni je zadatak dobiti tu utakmicu. Ako ipak dođe do dodatnih kvalifikacija, moramo se maksimalno fokusirati na njih i manje pričati o tome tko je kriv i koga treba smijeniti, a koga ne. Najvažnije je proći kvalifikacije jer je odlazak na Europsko prvenstvo fundamentalna stvar za hrvatski nogomet – rekao je Jurčić.

Strateg plavih dodao je da je u redovima brodskog drugoligaša primijetio dva mlada igrača koja imaju velik potencijal.

– Ivan Stanković i Bruno Lovreković mogli bi imati veliku karijeru. Ako Miroslav Buljan kao jedan od najboljih stručnjaka u Hrvatskoj ostane u Brodu i ako bude mogao raditi s njima u normalnim uvjetima, uopće ne sumnjam da će barem jedan od njih dvojice krenuti stopama Olića, Mandžukića ili Mujčina i jednoga dana završiti u Dinamu – istaknuo je Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serđo
10:19 10.10.2011.

kaligula je za senatora imenovao konja, a mamić za trenera jurčića...

DR
dragogera
14:27 10.10.2011.

jurcic je sa talentima dinama iz lokomotive ispao u 2. ligu,a trenera.....

OB
-obrisani-
21:50 10.10.2011.

u 10:19h serđo je napisao/la: kaligula je za senatora imenovao konja, a mamić za trenera jurčića... >>>>>>>>> Vazno je da ti \"nisi\" magarac....No za svaki slucaj pogledaj u zrcalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije