Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIRU PRAVA POZICIJA

Jurčić: Oscilacija će biti dok ne kupimo Kaku

Kruno Jurčić
Goran Stanzl
01.10.2009.
u 23:17

Kruno Jurčić niti glasom niti razmišljanjima nije skočio nakon uvjerljive pobjede u Rumunjskoj. Modri strateg je ustvrdio kako je zadovoljan izvedbom svojih izabranika te kako će u budućnosti tražiti konstantu.

Odličnu je taktiku odabrao Kruno Jurčić za susret s Timisoarom, sličnu kao za susret sa Salzburgom u gostima. I pogodio je.

– Takva igra nam leži, odgovara nekim igračima, primjerice Sammiru kada je iza špice, u središnjici. Taj sustav daje nam novu dimenziju, možemo igrati u Europi na višoj razini – govorio je presretni Jurčić.

– Znam da će se sada pričati kako je Timisoara slaba, ali nitko je nije pobijedio s više od gola razlike, posljednji put izgubili su 3:0 u finalu kupa.

Sad bi rasplet mogao biti mnogo bolji za Dinamo.

– Ovamo smo došli u nezgodnom trenutku, nakon poraza od Anderlechta, nakon što su Rumunji uzeli bod u Amsterdamu. U pripremi sam tražio da budemo kao s Anderlechtom do primljenog gola, ali konkretniji i uspjeli smo u tome. Analizirao sam tko je bio najbolji i došao do mnogih imena: Sammir, Badelj, Vrdoljak, Sivonjić, Morales, Lončarić. Kad imamo mnogo raspoložnih igrača, možemo igrati u Europi.

No, dobro, ali Timisoara vam baš ništa nije mogla.

– Pokušali su igrati drukčije nego dosad, otvorenije, a to im baš ne ide. Ali treba ipak reći da smo mi odigrali dobru utakmicu i da je to razlog njihove slabe igre.

Sad su šanse za prolazak skupine opet realne.

– Ne bih stavljao imperativ pred igrače i drago mi je što uprava takav imperativ nije stavila pred nas. Budemo li igrali ovako, nećemo morati razmišljati o tome hoćemo li proći.

No, Dinamo mnogo oscilira, je li sad tome kraj?

– Nije, to su mladi igrači i treba im vremena. Ili moramo kupiti Kaku – pričao je rasploženi Jurčić.

Trener Timisoare svoju je momčad okrivio za poraz. – Izgubili smo zbog svojih pogrešaka. Da smo zabili, možda bi bilo drukčije, imali smo tri zicera, dvaput sami išli na golmana. Kad smo primili drugi gol, utakmica je bila gotova, nismo se mogli vratiti – kazao je Ioan Sabau.

Rumunjski trener nije baš veliki optimist što se tiče raspleta u skupini A.

– Dinamo je jak, Anderlecht i Ajax su također jaki i šanse da prođemo skupinu doista nisu velike, ali mi ćemo ipak pokušati nešto napraviti – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 3

ĐE
đenpa
08:06 02.10.2009.

Konačno jedna dobra partija Sammira. Stvarno ne znam što se s tim dečkom događa. Odigra dobro dvaput u godini dana, a vidi se da zna. Ima potez, udarac, a jučer je čak i izdržao 90 minuta bez zamjene. S takvim Sammirom i Moralesom, Dinamo konačno može do proljeća u Europi.

Avatar lastan
lastan
10:29 02.10.2009.

Ne slažem se s virginianom - niti ejdan narod nije cijepljen od huligana, budala, idiota i sličnih - svi ih imaju - razlika je samo u tome na koji ih se način za takvo ponašanje kažnjava.Njemački huligani su napravili strašne stvari i za vrijeme SP-a u Francuskoj, radili su grozote , čini mi se u Slovačkoj, pa nitko zato ne smatra Njemce huliganima.Huligani su huligani, bez obzira na naciju, vjerru itd..Zakonom im treba zabraniti izlazak iz zemlje, ako i je ograničavanje sloboda i neka je.Druge mjere ne pomažu, to je i sljepcu jasno.

VI
virginian
03:16 02.10.2009.

\"Žao mi je, mi nismo takav narod. .... a mi nismo takvi\". Kruno, mi JESMO takvi. To se dogada na svakoj utakmici, a ti kazes da mi nismo takvi. Mi smo obicni tupavi narod i zato nam je i drzavaa tako kako je. Ponasamo se kao huligani, razbijamo kao huligani... pa sta smo onda? Civilizirani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije