Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpis ili pošteda?

Jurčić: Badelj je ozlijeđen! Liječnici: Ma nije mu ništa!

Dinamo (1)
Marko Lukunić/Pixsell
03.11.2011.
u 09:09

Brisanje Milana Badelja s reprezentativnog popisa komentiralo se jučer i u Amsterdamu, u iščekivanju utakmice Ajax – Dinamo.

Tako je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić, za jutarnje kave u hotelu Marriott, kazao kako je "to stvar dogovora Dinama i stožera reprezentacije te da nedovoljno spremnome Badelju treba dati vremena za oporavak." U šetnji trgom Dam susreli smo i Dinamova trenera Krunu Jurčića. I on je ponovio istu priču...

– Badelj nije eliminiran ili otpisan nego samo pošteđen. Samo zbog stanja njegove ozljede – kazao je Kruno.

Međutim, šetnja Amsterdamom dovela nas je i do Dinamove medicinske službe te smo pokušali doznati razmjere ozljede zbog koje je Badelj ispao s Bilićeva popisa. Dobili smo iznenađujući odgovor:

– Pa Badelj nije ozlijeđen, otkud vam to!? Njegovo je stanje sasvim u redu – kazao je naš sugovornik.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Komentara 12

LI
list68
09:15 03.11.2011.

To je samo još jedan dokaz, tko je stvarni šef \"HNL, i HNS\"-a, i reprezentacije, podrazumijeva se. Ništa dobroga ne možemo očekivati protiv Turske, sa \"Vidom, Šimunićem, Vrsaljkom\", i njima sličnima, ali to je realnost Hrvatske reprezentacije dok je Mamić šef Hrvatskog nogometa.

Avatar babas
babas
09:51 03.11.2011.

Dobro je što je Badelj ozljeđen za Tursku,još dok bi se ozljedili i ostali Dinamovi reprezentativci,možda bismo i imali neke šanse. Andre Mijatović nije dovoljno dobar za Bilića,ali Vida,Šimunić i Vrsaljko jesu.

OB
-obrisani-
09:12 03.11.2011.

ha,ha...i onda kad mi kažu mamić ne kontrolira hns i repku..badelj ne smije igrati za repku i nikom ništa..a kad to napravi igrać koji nije mamićev onda se svi dignu na noge i lijepe se kazne..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije