Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BELUPO

Još uvijek bez Vugrinca, ali ojačani za Vručinu

\'09.04.2011., Varazdin - Nogometna utakmica 24. kola Prve HNL izmedju NK Varazdin i NK Hajduk. Davor Vugrinec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
10.03.2012.
u 12:21

- Karlovac respektiramo, ali gledamo samo sebe i zanima nas isključivo pobjeda - istaknuo je Ferenčina.

Davor Vugrinec, donedavni napadač posrnulog Varaždina, u iščekivanju je odluke arbitražne komisije HNS-a koja će se sastati početkom idućeg tjedna i ako odluka bude pozitivna po njega potpisat će ugovor sa Slavenom Belupom.

- Stvar je dogovorena, Vuga je naš igrač. Ako bude sve u redu, trebao bi biti u momčadi već za domaću utakmicu s Osijekom - izjavio je direktor kluba Zvonimir Šimunović.

Iako bez Vugrinca, farmaceuti će na današnjem gostovanju u Karlovcu biti ojačani za pristiglog napadača Bojana Vručinu. Koprivnički strateg ga vjerojatno neće koristiti od prve minute jer još nije sto posto spreman, ali će zasigurno dobiti određenu minutažu.

- Na treninzima se vidjelo da je kvalitetan igrač, iskusan, uozbiljio se i jasno je da će nam biti pojačanje u idućim utakmicama - izjavio je Roy Ferenčina, koji danas ne može računati na Brezovca zbog tri žuta kartona i mladog Čanađije koji je pocrvenio na utakmici juniora s Dinamom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije