Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

Još dvojica igrača zaprešićkog Intera na meti su Chelseaja!

'08.04.2011., Zapresic - 1. HNL, 24. kolo, NK Inter Zapresic - HNK Sibenik. Aleksandar Trajkovski. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
16.04.2011.
u 18:37

Riječ je o dvojici 19-godišnjaka. Aleksandar Trajkovski blistao je u prošla dva kola, a Ivan Blažević u petak je debitirao

Sjajne igre makedonskog nogometnog reprezentativca Aleksandra Trajkovskog nisu ostale nezabilježene, barem što se tiče skauta engleskog velikana Chelseaja.

Nakon transfera Mateja Delača iz Zaprešića u London, ta dva kluba ostala su otvorena i za daljnju suradnju. A Englezima su za oko zapela još dvojica interovaca!

- Da, istina je da se Chelsea zanima za Trajkovskog, ali i za 19-godišnjeg Ivana Blaževića. Pravi razgovori tek nas očekuju - potvrdio je Branko Laljak, direktor kluba.

Ivan Blažević prvi put je zaigrao u početnoj postavi u utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca u petak i mnogi na tribini već ga uspoređuju s Lukom Modrićem. Blažević je u klubu od 2008, a ima ugovor još pet godina. Trajkovski je, pak, nakon sjajne predstave u petak (pogodak i dvije asistencije) otputovao kući u Makedoniju na nekoliko dana.

Komentara 1

PO
Posavina09
00:02 17.04.2011.

dok nebude potpis crno na bijelo..nista nezelim komentirati,a kamoli se radovati za decke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije