Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea i Manchester u bitki za naslov

John Terry: Ne smijemo opet pokazati strah

Nemanja Vidic Didier Drogba
Reuters
03.04.2010.
u 09:03

U svih pet liga petice krajnje je neizvjesna borba za naslov nogometnog prvaka, nitko nema više od dva boda prednosti.

Bitka za naslov prvaka! Tako engleski mediji najavljuju današnji dvoboj Manchester Uniteda i Chelsea na Old Traffordu. Šest kola prije kraja crveni vragovi imaju bod više od momčadi Carla Ancelottija, pa bi pobjedom napravili veliki korak prema četvrtom uzastopnom naslovu, čime bi postali prva momčad u povijesti Premijerne lige kojoj je to uspjelo. No, danas će Manchester igrati bez najboljeg igrača Waynea Rooneya koji je na utakmici s Bayernom ozlijedio gležanj.

– Rooney je ponajbolji na svijetu, no siguran sam da ga Berbatov može dostojno zamijeniti – smatra srpski stoper Nemanja Vidić.

Iako svi plaču zbog Rooneyeva izostanka, statistika govori da Manchester bez njega osvaja više bodova.

U devet ovosezonskih utakmica bez njega Manchester je osam puta pobijedio i tek jednom izgubio (89% bodova). A kada je bio u sastavu, osvojio je tek 70 posto bodova.

Otočani su pak odahnuli nakon rezultata pretraga Rooneyeva gležnja.

– Engleska može ponovo disati, Wayne će pauzirati samo tri tjedna. Nije upitan njegov nastup na SP-u, a pomoći će nam i u zadnjim utakmicama sezone - najavio je Alex Ferguson.

U taboru Chelsea svi su maksimalno koncentrirani na utakmicu, jer samo im naslov može spasiti sezonu u kojoj su doživjeli novo veliko razočaranje u Ligi prvaka.

– Na Old Traffordu ne smijemo pokazati strah. Tako je bilo u prošlosezonskoj utakmici, pa smo pobijeđeni s 3:0 – kaže Chelsein kapetan John Terry.

Nije samo u Engleskoj tijesna borba za naslov. U svim ligama petice za naslov se bore bar tri momčadi, izuzev u Španjolskoj gdje su na vrhu samo Real i Barcelona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije