Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik u neopranoj vesti

Jogi nije homoseksualac, u sretnom je braku s Danijelom

Njemačka Argentina (1)
Reuters
07.07.2010.
u 15:36

Svi prijatelji i suradnici Joachima Löwa zovu Jogi, a to mu je nadimak iz djetinjstva. O privatnom životu Joachima Löwa najviše se govorilo za vrijeme EP 2008.

Naime, tada je isplivala priča da njemački nogometni izbornik ima prijatelja s kojim se zabavlja. Svi su to povezali s njegovim pokretima, govorom i besprijekornim odijevanjem te stalnom frizurom. Zanimljivo, Löw uvijek prije medijskih nastupa, prije utakmica, doista ima odličnu frizuru. No, priče su priče, Joachim Löw, 50-godišnji izbornik Elfa, u dugogodišnjem je braku s Danijelom i živi u njemačkom gradu Freiburgu.

No, taj modni perfekcionist i čovjek koji jako pazi na izgled zbog praznovjerja, svoju plavu vestu na V-izrez, koju je platio 229 eura, nije oprao. A nosio ju je ispod crnog sakoa na susretima protiv Argentine i Engleske.

I na susretu sa Španjolskom bit će u toj vesti. A na kraju ili pobjednik ili zamazanac!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar poljicanin
poljicanin
18:11 07.07.2010.

\"svoju plavu vestu na V-izrez, koju je platio 229 eura\"hm..hm..zasto onda i njegov asistent Hansi Flick nosi istu vestu,partnerlook?Ta vesta ce biti poslije SP-a glavni hit medju pederima u Njemackoj,ako vec nije rasprodana..hehe

DA
danebi
19:17 07.07.2010.

poljicanin, izgleda da si ti peder, pa ga pitaj ako ti da svoju plavu vestu...Kako ste primitivni, ljudi. Znaci svaki muskarac koji drzi do sebe je peder? Otkrijte i vi frizera i sapun...!

OB
-obrisani-
19:36 07.07.2010.

Jögi je homic,i sta sad...Zivi u braku ,krije se iza lazne fasade,to se zna vec duze vrijeme..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije