Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Jo'bulani za finale kao počast Johannesburgu

Jobulani
VL
20.04.2010.
u 15:58

U njemačkom gradu Herzogenaurachu predstavljena je Adidasova službena lopta Jo'bulani za finale Svjetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi.

Adidas Jo'bulani je jedinstvena, zlatna verzija Jabulani lopte, službene lopte Svjetskog prvenstva, a njezinim imenom odaje se počast Johannesburgu ili Jo'burgu, Gradu Zlata.

To je drugi put da je Adidas dizajnirao specijalnu loptu za finale svjetskog prvenstva, prva je lopta bila Teamgeist Berlin, korištena 9. srpnja 2006. na SP-u u Njemačkoj.

Tu loptu odlikuje novi profil "grip'n'groove" koji najboljim igračima svijeta pruža loptu s iznimnom stabilnošću leta i savršenim zahvatom u svim uvjetima.

Sastoji se od samo osam, potpuno novih, termički povezanih 3-D panela koji su prvi put sferičnog oblika, a lopta je savršeno okrugla i još preciznija nego prije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije