Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO U AKCIJI

Jimmy Jump pokušao ukrasti pehar prvaka svijeta!

Jimmy Jump (1)
Foto: AFP
1/9
11.07.2010.
u 21:12

Jimmy Jump prekidao je utakmice Lige prvaka, trčao stazom formule 1 u Valenciji, pokušao Figa zagrnuti u Barcinu zastavu...

Kapetan talijanske reprezentacije Fabio Cannavaro, uoči početka finalne utakmice, došao se oprostiti od trofeja svjetskih prvaka. Tek što je izašao s terena, u njemu se našao uljez. Zapravo, može se reći i domaći čovjek.

Katalonac Jaume Marquet Cot, javnosti poznat kao Jimmy Jump, utrčao je na travnjak hineći da želi ukrasti trofej namijenjen osvajačima Mundijala. Krenuo je staviti na njega španjolsku kapicu kada je brzinom svjetlosti reagiralo osiguranje i iznijelo ga van.

Jimmy Jump nije nepoznat svjetskom sportu. U svojoj je 'karijeri' ostao zabilježen u nizu događaja. Lani je u finalu Roland Garrosa pokušao Federeru navući katalonsku kapu, trčao je stazom tijekom VN Španjolske, prekinuo par 'el clasica' te utakmica Lige prvaka. U finalu SP-a u Portugalu 2004. Luisa Figa pokušao je zagrnuti Barceloninom zastavom.

Zadnji šou imao je na Euroviziji kada je zaplesao sa španjolskim predstavnikom.

Komentara 4

OR
ordinaryhandsome
00:52 12.07.2010.

Janez, krao ga je za Sloveniju, s obzirom da njima taj pehar nikad neće \"legalno\" doć u ruke hahahahaha!

Avatar monk
monk
21:58 11.07.2010.

Mislim da definitivno niste mogli smisliti debilniji naslov! Čestitam!

MU
Mućanin
23:14 11.07.2010.

Re:Janez Pa pokazali ste koliko ste vi bili uspješni, odma nakon prve runde pravac doma u vašu malu deželu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije