Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DŽOKER ZA KAZAHSTAN

Jelaviću prijatelj sms-om javio da ga je Bilić pozvao

Nikica Jelavić
AFP
02.10.2009.
u 12:00

Ovo su trenuci o kojima sam sanjao cijeli život. Ovo je sada prava stvar kada si u kadru reprezentacije u najvažnijem trenutku - kazao je Jelavić o Bilićevu pozivu.

U utakmici s Olympiacosom izgubili smo Eduarda. Bilo je to kockanje s obzirom na to da je već prije bio lakše ozlijeđen. Na žalost, ozljeda mišića pogoršala se - obznanio je Arsenalov trener Arsene Wenger.

Eduardo sigurno neće igrati protiv Katra, upitan je nastup s Kazahstanom pa je
Slaven Bilić brzo reagirao i pozvao Nikicu Jelavića (24). Potez je bio vrlo logičan jer Nikica trenutačno igra u najboljoj formi od svih hrvatskih napadača.

Uveo je bečki Rapid u Europsku ligu, a rijetke su obrane koje su ga ove sezone uspjele zaustaviti. Zabio je sinoć u gostujućem 1:1 remiju s Celticom. No, sinoć se Nikica više radovao reprezentativnom pozivu.

- Presretan sam zbog poziva u reprezentaciju. Nisam imao pojma uoči utakmice i tek kad sam kasnije uključio mobitel, stigle su mi brojne poruke prijatelja. Nisam odmah shvatio o čemu je riječ - kazao je uz smijeh Jelavić i nastavio:

- Ovo su trenuci o kojima sam sanjao cijeli život. Ovo je sada prava stvar kada si u kadru reprezentacije u najvažnijem trenutku. Ponosan sam što ću biti dio reprezentacije koja će izboriti Svjetsko prvenstvo. Moram priznati, potajno sam se nadao da bih vrlo brzo mogao ući u kadar reprezentacije. Neke dečke već otprije poznajem, pa neće biti problema s prilagodbom.

Nadate li se minutaži u nadolazećim utakmicama?

- Hm, zašto ne. Igram u životnoj formi. Imam neopisivo dobar osjećaj za ovu sezonu. Zašto kruna svega ne bi bili pogoci za reprezentaciju? Naporno sam radio sve ovo vrijeme samo da bih jednom nakon završetka karijere mogao reći da sam igrao u reprezentaciji - zaključio je Jelavić na čiji je mobitel sinoć stizalo stotine poruka i poziva.

Bilićev džoker u Astani s Kazahstanom? Zašto ne...

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
19:10 02.10.2009.

Zasto ne bi igrao za reprezentaciju . Dokazao u klubu za koji igra....Ipak sacekajmo dok nam Eduardo osobno ne izjavi,da od nastupa u Kazahstanu nece biti nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije