Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jelavić strijelac, Rangers ispao

'Rangers Nikica Jelavic celebrates his goal during the Clydesdale Bank Scottish Premier League match at Ibrox, Glasgow. Photo: Press Association/Pixsell'
'David CheskinPress Association/P'
03.08.2011.
u 20:53

Nikica Jelavić bio je strijelac za Glasgow Rangers, ali njegova momčad ispala je iz Lige prvaka i nastavlja europsku sezonu u 4. pretkolu Europske lige.

Nakon što je Rangers kod kuće izgubiio 0:1, poveo je Jelavićevim pogotkom u 24. minuti, no u 80. minuti je Hamad izjednačio, te se ukupnih 2:1 Šveđani su izborili 4. pretkolo Lige prvaka.

Dodajmo kako su od 19. minute Rangers igrao s igračem manje (Whittaker), a od 66. i s dva igrača manje (Bougherra). U 73. minuti isključen je i domaći igrač Richardinho.

Drugi naš reprezentativac oprostio se od Lige prvaka u 3. pretkolu. Vukojevićev Dinamo nakon poraza 0:2 u Kijevu izgubio je i u Kazanju od ruskog Rubina 2:1. U 40. minuti dobio je žuti karton.

Pogledajte video Jelavićevog gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije